Jump to content


Photo
- - - - -

what happened?


  • This topic is locked This topic is locked

angelknight11

  • angelknight11 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 29-April 06

Posted 29 April 2006 - 12:29 PM ( #1 )

my battery died so i bought a new one but it worked for like 5 seconds then two black bars came on the screen wat happened? :o

Replies

5

Views

174

Started

29 Apr 2006

Last Post

29 Apr 2006

fridgos

  • fridgos user photo
  • Group: Members
  • Posts: 978 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 29 April 2006 - 12:37 PM ( #2 )

try ressetin it or if not the battery has sumfin rong :o

Tama_Mama27

  • tama-mama27 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 634 posts
  • Joined: 10-February 06

Posted 29 April 2006 - 12:38 PM ( #3 )

Maybe it's a glitch . . . ?

angelknight11

  • angelknight11 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 29-April 06

Posted 29 April 2006 - 01:42 PM ( #4 )

if it is a glicth how do i get it to ggo away!!!!!!!!!!!!!!1 arrrggggg :o



p.s n e thing will help!

Edited by angelknight11, 29 April 2006 - 01:51 PM.


LightDragon

  • lightdragon user photo
  • Group: Members
  • Posts: 164 posts
  • Joined: 09-April 06

Posted 29 April 2006 - 02:05 PM ( #5 )

Try resetting and downloading, or get a new, new battery. Maybe the one you have doesn't work very well or sat in the shop too long. Or you could try taking the battery out and putting it in again. You could have set it in wrong, or it could have come out of place.

angelknight11

  • angelknight11 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 29-April 06

Posted 29 April 2006 - 03:34 PM ( #6 )

i did all of that but it still didn't work i still need help!!!!!! :huh: :( :lol: