Jump to content


Photo
- - - - -

HELPP!


  • This topic is locked This topic is locked

piratecandy

  • piratecandy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 18-May 06

Posted 18 May 2006 - 07:23 PM ( #1 )

I debugged my little Cablo (V3) and now my A button wont work when making a username. . . and well, you can see how annoying and upsetting that can be

:( :ichigotchi: :huh: :huh: :huh: :( :( :( :( :( :( -_- :blink:


Anyone know whats happening?












oh :angry: :angry: darn I just realized that debugging V3's ruins the A key. darn,

Edited by piratecandy, 18 May 2006 - 07:39 PM.


Replies

8

Views

306

Started

18 May 2006

Last Post

28 May 2006

Rikku_Yuna1772

  • rikku-yuna1772 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,869 posts
  • Joined: 07-April 06

Posted 18 May 2006 - 07:57 PM ( #2 )

Probaly somthing is not connected right. go back and check.
Good luck!
Luna

chabber wabba

  • chabber-wabba user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 18-May 06

Posted 19 May 2006 - 12:47 AM ( #3 )

Probaly somthing is not connected right. go back and check.
Good luck!
Luna

hey ur a fan of final fantasy :ichigotchi: so am i :angry: maby we could be friends :angry:

P.S my fdavourite characters kimarhi :blink:

spudilike

  • spudilike user photo
  • Designer: FAQ Team Badge & Senior Guides Badge
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 908 posts
  • Joined: 21-April 06

Posted 19 May 2006 - 02:17 AM ( #4 )

There have been several warnings from people that debugging a V3 will mean that you CANNOT enter user names or passwords.

Memetchi girl

  • memetchi-girl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 58 posts
  • Joined: 16-May 06

Posted 19 May 2006 - 07:53 PM ( #5 )

i do not no what happened to your tama??? :huh:

tama1101

  • tama1101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 339 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 21 May 2006 - 11:35 AM ( #6 )

:D I debugged my tama and it wont let me enter a username or any passwords. Its normal for all v3s like mine and yours to do that. Wierd huh??

Ryo25

  • ryo25 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 86 posts
  • Joined: 05-May 06

Posted 21 May 2006 - 07:03 PM ( #7 )

Actually, no one, and I mean, NO ONE, that debugs a V3 can enter a username. You can't go on tamatown. Its just one of the sacrifices.

rebagotchi

  • rebagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 347 posts
  • Joined: 27-May 06

Posted 28 May 2006 - 07:26 AM ( #8 )

:huh: :unsure: :D it dose that with v3 :unsure: ;)

lingling

  • lingling user photo
  • Group: Members
  • Posts: 189 posts
  • Joined: 10-July 05

Posted 28 May 2006 - 08:18 AM ( #9 )

no tamatown! that sucks