Jump to content


Photo
- - - - -

TamaTalk Codes


  • This topic is locked This topic is locked

TamaPATCHI

  • tamapatchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,732 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 22 May 2006 - 04:06 PM ( #1 )

I use my tamatown codes for Version 3 and it says error when I got it right :furawatchi: I don't know why..

Replies

2

Views

144

Started

22 May 2006

Last Post

22 May 2006

milkyn'jayjay

  • milkynjayjay user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 22-May 06

Posted 22 May 2006 - 06:01 PM ( #2 )

This has happened to my sister's tama too. It just means that even if you get your numbers right, you have to log on as your username, because each username has a different password for certain things. So if you loig on as your friends username and try to copy their password, it won't work. So, make sure you are logged in under your own username! <_<

TamaPATCHI

  • tamapatchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,732 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 22 May 2006 - 06:24 PM ( #3 )

Thank you! I logged in as my tamagotchis name <_< so thanks!