Jump to content


Photo
- - - - -

Oh No!


  • This topic is locked This topic is locked

cutie_pop

  • cutie-pop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,595 posts
  • Joined: 14-January 06

Posted 03 June 2006 - 03:59 AM ( #1 )

I put new batteries in my V3 and when the egg appeared, I pressed the middle button so I could download, but then my tama went to the clock set up screen! What's wrong with my tama?

Replies

15

Views

344

Started

03 Jun 2006

Last Post

04 Jun 2006

cutie_pop

  • cutie-pop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,595 posts
  • Joined: 14-January 06

Posted 03 June 2006 - 04:00 AM ( #2 )

The egg hasn't even cracked yet! It hasn't hatched and it just goes to the clock screen. I really don't want to start again :furawatchi:

cutie_pop

  • cutie-pop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,595 posts
  • Joined: 14-January 06

Posted 03 June 2006 - 04:14 AM ( #3 )

Please someone tell me! I really want to know
what's wrong and I'm worried. :furawatchi:

helios

  • helios user photo
  • Group: Members
  • Posts: 140 posts
  • Joined: 21-January 05

Posted 03 June 2006 - 04:30 AM ( #4 )

try resetting again

iRockUrSocks1015

  • irockursocks1015 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 21 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 03 June 2006 - 09:16 AM ( #5 )

but if u try to download it again, it will just go back to the egg.......... ^_^ ;) :)

Goldie

  • goldie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 83 posts
  • Joined: 12-April 06

Posted 03 June 2006 - 09:30 AM ( #6 )

I put new batteries in my V3 and when the egg appeared, I pressed the middle button so I could download, but then my tama went to the clock set up screen! What's wrong with my tama?

That happened to me too when I was cleaning out my tama... there isn't anything you can do about it. You have to start over.

phil iz cool

  • phil-iz-cool user photo
  • Group: Members
  • Posts: 68 posts
  • Joined: 02-June 06

Posted 03 June 2006 - 10:33 AM ( #7 )

u could of held the reset button in to long if u hold it in to long beeeeeeeeep it resets

flutterby

  • flutterby user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,984 posts
  • Joined: 03-November 05

Posted 03 June 2006 - 11:12 AM ( #8 )

I put new batteries in my V3 and when the egg appeared, I pressed the middle button so I could download, but then my tama went to the clock set up screen! What's wrong with my tama?

just set the clock to the real time then go back to the normal screen...
it'll hatch in a few minutes ;)

wildcat_gal_101

  • wildcat-gal-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11,744 posts
  • Joined: 08-May 06

Posted 03 June 2006 - 11:29 AM ( #9 )

Sadly, you must start over if this happens. I hope you feel better late on1 I've had this happen to me too :o

**wildcat_gal_101**

cutie_pop

  • cutie-pop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,595 posts
  • Joined: 14-January 06

Posted 03 June 2006 - 06:17 PM ( #10 )

oh ok. thanks for the help. :gozarutchi:
I'm glad it wasn't on the 34th generation or something. :gozarutchi:

backstreet26

  • backstreet26 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 706 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 03 June 2006 - 07:11 PM ( #11 )

That never happened to me, but you have to start over.

iloveandrotchi

  • iloveandrotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 610 posts
  • Joined: 03-June 06

Posted 03 June 2006 - 07:56 PM ( #12 )

The egg hasn't even cracked yet! It hasn't hatched and it just goes to the clock screen. I really don't want to start again :gozarutchi:

Thats your problem not everybody elses! peace out yippy yo dawg!!! :gozarutchi:

-Popsiclepop-Loves-Tamas-

  • popsiclepop-loves-tamas user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 27-May 06

Posted 04 June 2006 - 06:14 AM ( #13 )

If you replaced the battery then you will not be able to download because you lost the power in the tamagotchi for a while, it should not go onto the clock screen if you have the egg there, as you can only set the time once you have a tama.... :mellow:

spudilike

  • spudilike user photo
  • Designer: FAQ Team Badge & Senior Guides Badge
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 908 posts
  • Joined: 21-April 06

Posted 04 June 2006 - 07:51 AM ( #14 )

If you replaced the battery then you will not be able to download because you lost the power in the tamagotchi for a while,

That's not true, as tamagotchi's have a tiny flash memory chip built in that stores the last event information- as long as the download option comes up on screen you won't have lost anything changing the battery. Most people have successfully changed batteries without losing any information(including me)- just unfortunately for Cutie-pop it went wrong this time :mellow:

wwetama

  • wwetama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2 posts
  • Joined: 04-June 06

Posted 04 June 2006 - 10:45 AM ( #15 )

you have 2 change the battiries in 30 seconds or u start over ;) ;) ;)

milkyn'jayjay

  • milkynjayjay user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 22-May 06

Posted 04 June 2006 - 11:43 AM ( #16 )

No. Listen very carefully. I know exactly what you have to do. All you have to do is press the A button, and then hit download. If nothing happens when you hit the A button, then you have to start all over. Sorry! ;)