Jump to content


Photo
- - - - -

TAMA WONT HATCH


  • This topic is locked This topic is locked

pyonruler

  • pyonruler user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 19-May 06

Posted 12 June 2006 - 05:18 PM ( #1 )

help my tama v3 is totaly screwed it got whacked on the table and the a button stopped working so i reset it and i cant press any buttons because they all make it go to the sound on off screen and you cant get off of it and its been hours and the egg still hasnt hatched please help my fix it entirely PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Replies

15

Views

364

Started

12 Jun 2006

Last Post

21 Jun 2006

dance

  • dance user photo
  • Group: Members
  • Posts: 5 posts
  • Joined: 12-June 06

Posted 12 June 2006 - 05:31 PM ( #2 )

idk what we can do. It probably just acidently broke (i spelled accidentily worng, i know). Maybe getting a new one might help. I just got mine today so i don't know very much yet lol

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 12 June 2006 - 07:08 PM ( #3 )

help my tama v3 is totaly screwed it got whacked on the table and the a button stopped working so i reset it and i cant press any buttons because they all make it go to the sound on off screen and you cant get off of it and its been hours and the egg still hasnt hatched please help my fix it entirely PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

oh thats it youve confused me :D

tama_lover_4eva

  • tama-lover-4eva user photo
  • Group: Members
  • Posts: 53 posts
  • Joined: 08-June 06

Posted 13 June 2006 - 02:24 AM ( #4 )

Yer reset it mine wouldnt hatch b4 n i reset it n it worked :huh:

backstreet26

  • backstreet26 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 706 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 13 June 2006 - 08:13 AM ( #5 )

try to get another one!!

tamagirl_288

  • tamagirl-288 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 156 posts
  • Joined: 04-June 06

Posted 13 June 2006 - 09:21 AM ( #6 )

maybe you did not set the time and date

great tama

  • great-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 01-June 06

Posted 13 June 2006 - 09:37 AM ( #7 )

*Removed: SPAM*

Edited by Bell Sprout, 13 June 2006 - 05:17 PM.


Tamagirl8

  • tamagirl8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 175 posts
  • Joined: 16-August 05

Posted 13 June 2006 - 09:51 AM ( #8 )

*Removed: Not needed*

Edited by Bell Sprout, 13 June 2006 - 05:18 PM.


pyonruler

  • pyonruler user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 19-May 06

Posted 20 June 2006 - 10:01 AM ( #9 )

tamagirl_288
Jun 13, 2006, 09:21 am

maybe you did not set the time and date



it wouldnt let me!

GioBob88

  • giobob88 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 29 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 20 June 2006 - 11:51 AM ( #10 )

its probly got a glitch or is broken

try reseting it but first try downloading it
that should work it worked on my friend's


Hope i helped! :angry:

susan_520

  • susan-520 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,971 posts
  • Joined: 12-May 06

Posted 20 June 2006 - 02:15 PM ( #11 )

You shouldn't have whacked it and it would not be broken.

tamagotchi_lover911

  • tamagotchi-lover911 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 563 posts
  • Joined: 09-February 06

Posted 20 June 2006 - 02:43 PM ( #12 )

That happen to me the "sound on and off" thing, then I tried to reset it but it would just pop on again. Then I left it over night and it went back to normal.

scart

  • scart user photo
  • Group: Members
  • Posts: 25 posts
  • Joined: 13-May 06

Posted 20 June 2006 - 04:00 PM ( #13 )

try setting the time :( :unsure: :D :D :D :D :D

bboy16

  • bboy16 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 19 posts
  • Joined: 20-June 06

Posted 20 June 2006 - 05:09 PM ( #14 )

I think you first have to set all of the times and date junk. :(

Mimitchi Man

  • mimitchi-man user photo
  • Group: Members
  • Posts: 70 posts
  • Joined: 17-June 06

Posted 21 June 2006 - 09:07 AM ( #15 )

I think you first have to set all of the times and date junk. :huh:

He/she said it won't let her/him set the time.

I just say reset if you can, press B, and press reset if you can.

tamalover_2006

  • tamalover-2006 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2 posts
  • Joined: 21-June 06

Posted 21 June 2006 - 11:11 AM ( #16 )

your v3 tama wont hatch because you have to set the time first so just restart it then hit the b button(the middle button) then just set the time and everything :huh: