Jump to content


Photo
- - - - -

Tamatown


  • This topic is locked This topic is locked

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 12 June 2006 - 06:36 PM ( #1 )

When I go to tamatown it always says are you using cable modem or dialup and I press what i use and then a popup just flashes and dissapears :D and i cant enter the site what do you think is wrong?? :D

Replies

6

Views

273

Started

12 Jun 2006

Last Post

18 Jun 2006

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 12 June 2006 - 07:32 PM ( #2 )

plz help me :P

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 12 June 2006 - 08:08 PM ( #3 )

Try this link, and tell us the results.

http://www.tamatown.com/tama.html

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 13 June 2006 - 08:18 AM ( #4 )

Try this link, and tell us the results.

http://www.tamatown.com/tama.html

omg binary u saved my life :blink: :D :ichigotchi: :hitodetchi: :P

Edited by dj-lynx, 13 June 2006 - 12:26 PM.


tamapalace

  • tamapalace user photo
  • Group: Members
  • Posts: 325 posts
  • Joined: 09-April 06

Posted 13 June 2006 - 02:53 PM ( #5 )

Try holding down CTRL then click on the button it will work! :wub:

Metchi Princess

  • metchi-princess user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 13-June 06

Posted 13 June 2006 - 03:04 PM ( #6 )

You must hold your ctrl button while you press the button. You must have pop-up protection. So do I. Just hold down ctrl and it will enable the protection. :wub:

tamameme

  • tamameme user photo
  • Group: Members
  • Posts: 48 posts
  • Joined: 17-June 06

Posted 18 June 2006 - 09:58 AM ( #7 )

i agree