Jump to content


Photo
- - - - -

entering tamatown


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: Have you ever not been able to enter tamatown (20 member(s) have cast votes)

Have you ever not been able to enter tamatown

  1. Yes (8 votes [40.00%])

    Percentage of vote: 40.00%

  2. No (11 votes [55.00%])

    Percentage of vote: 55.00%

  3. Almost (1 votes [5.00%])

    Percentage of vote: 5.00%

Vote

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 12 June 2006 - 06:50 PM ( #1 )

It always happens o me :D

Replies

9

Views

424

Started

12 Jun 2006

Last Post

17 Jun 2006

haze

  • haze user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,523 posts
  • Joined: 27-August 05

Posted 13 June 2006 - 04:56 AM ( #2 )

It doesnt happen to me veyr much..

Do you have Macromedia Flash player installed?
That may be causing the problem, or possible a slow ISP?

//Haze

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 13 June 2006 - 08:16 AM ( #3 )

It doesnt happen to me veyr much..

Do you have Macromedia Flash player installed?
That may be causing the problem, or possible a slow ISP?

//Haze

wats a slow isp?

kissxxx

  • kissxxx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 46 posts
  • Joined: 07-June 06

Posted 13 June 2006 - 08:30 AM ( #4 )

any1 wanna b my friend you dylink r u on???? ýmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i always culd enter you<<<??? :blink:

Zennie

  • zennie user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 19 posts
  • Joined: 22-May 06

Posted 13 June 2006 - 02:08 PM ( #5 )

Ok, do you have a pop-up blocker on? Findout how to turn it off, and try again. It is usually up on the top somewhere of the screen.

If not, good luck!

jbtama209

  • jbtama209 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 98 posts
  • Joined: 30-May 06

Posted 13 June 2006 - 02:19 PM ( #6 )

well if you are confusued you sould ask1 of your frends

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 13 June 2006 - 02:32 PM ( #7 )

Ok, do you have a pop-up blocker on? Findout how to turn it off, and try again. It is usually up on the top somewhere of the screen.

If not, good luck!

ok...... :wub:

MametchiMimitchi

  • mametchimimitchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 65 posts
  • Joined: 22-March 06

Posted 16 June 2006 - 02:33 PM ( #8 )

Type your username in CAPITALS

dj-lynx

  • dj-lynx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 300 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 16 June 2006 - 04:12 PM ( #9 )

Type your username in CAPITALS

No its not my username its when you clik "To enter tamatown you must clik one of these there was cable modem and dilup modem i cliked wat i used and yeah it stuffs at that part :D

Emak

  • emak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 213 posts
  • Joined: 27-May 06

Posted 17 June 2006 - 12:03 PM ( #10 )

I always clik the high mode and I've had no problems so far.



†