Jump to content


Photo
- - - - -

girls and boys


  • This topic is locked This topic is locked

Tamagirl8

  • tamagirl8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 175 posts
  • Joined: 16-August 05

Posted 20 June 2006 - 10:41 AM ( #1 )

every time since i got my v3 ive not once got a girl and im almost on my 4g! my tamas just had a baby and it another boy :) :o

Replies

4

Views

155

Started

20 Jun 2006

Last Post

20 Jun 2006

MametchiMimitchi

  • mametchimimitchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 65 posts
  • Joined: 22-March 06

Posted 20 June 2006 - 11:27 AM ( #2 )

What seems to happen for me, is the first tiem the matchmaker comes, I get a girl, if I reffue then accept the next time, I get a boy O.o Perhaps you have the same problem, but the other way? What version is your tam?

Tamagirl8

  • tamagirl8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 175 posts
  • Joined: 16-August 05

Posted 20 June 2006 - 11:47 AM ( #3 )

v3 :angry:

GioBob88

  • giobob88 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 29 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 20 June 2006 - 11:55 AM ( #4 )

thats happened to me before and i dont think there is anything u can do , or at least that i know of

sry i couldnt help i guess u just gotta tuff it out

sry again

MametchiMimitchi

  • mametchimimitchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 65 posts
  • Joined: 22-March 06

Posted 20 June 2006 - 11:59 AM ( #5 )

Try waiting untill your tam is 7yrs, tehn sett the time to 10:29 wait one minit then refuse the matchmaker, then set the time to 10:29 again and accept the matchmaker, the baby should be white(meaning its a girl)..