Jump to content


Photo
- - - - -

Connecting


  • This topic is locked This topic is locked

TamaGirliey

  • tamagirliey user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,483 posts
  • Joined: 30-May 06

Posted 28 June 2006 - 05:54 PM ( #1 )

When I connect my V2 and V3, do I select Ver. 1 on my V2?

Replies

2

Views

178

Started

28 Jun 2006

Last Post

28 Jun 2006

cat lover

  • cat-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 308 posts
  • Joined: 09-April 06

Posted 28 June 2006 - 06:18 PM ( #2 )

Yes you select v1 on your v2!! ;) :ichigotchi: :mametchi:

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 28 June 2006 - 07:54 PM ( #3 )

When I connect my V2 and V3, do I select Ver. 1 on my V2?

On the V2 select Ver.1
On the V3 select Others