Jump to content


Photo
- - - - -

My tama won't connect!


  • This topic is locked This topic is locked

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:08 PM ( #1 )

Mt tama won't connect :) why is that!can some one help me?and I was planing on haveing it mate too!!THIS SUCKS!!! :furawatchi: :rolleyes:

Edited by naruto_kitten, 16 July 2006 - 12:15 PM.


Replies

15

Views

236

Started

16 Jul 2006

Last Post

18 Jul 2006

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:12 PM ( #2 )

Someone help me!!!

Young Robot

  • young-robot user photo
  • Group: Members
  • Posts: 242 posts
  • Joined: 03-July 06

Posted 16 July 2006 - 12:15 PM ( #3 )

Your tamagotchi has to be shaded or the sun will break
the connection


naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:18 PM ( #4 )

Is there a way too fix it?

phi21

  • phi21 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,049 posts
  • Joined: 12-May 05

Posted 16 July 2006 - 12:23 PM ( #5 )

What stage is your Tama in? Oh, and the sun doesn't break your Tama, it just messes up the IR (infrared) ability.

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:24 PM ( #6 )

What stage is your Tama in? Oh, and the sun doesn't break your Tama, it just messes up the IR (infrared) ability.

adult

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:27 PM ( #7 )

Is there a way to fix it?

Tarakotchi93

  • tarakotchi93 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 601 posts
  • Joined: 13-May 06

Posted 16 July 2006 - 12:30 PM ( #8 )

They mean, that it won't connect on sunlight. If you connect on sunlight, it doesn't do any damage to your Tama.

Other reason could be that the infrared port is loose.

Edited by Tarakotchi93, 16 July 2006 - 12:30 PM.


naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:36 PM ( #9 )

so do I have to take it aptart to fix it or will it eventually be better again?

secertrock100

  • secertrock100 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2 posts
  • Joined: 16-July 06

Posted 16 July 2006 - 12:44 PM ( #10 )

Maybe you aren't doing it right...or it could be a glitch....

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:48 PM ( #11 )

I tryed to connect it whit alot of other tamas but it won't connect with any of them!O_o

naruto_kitten

  • naruto-kitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 143 posts
  • Joined: 20-February 06

Posted 16 July 2006 - 12:57 PM ( #12 )

well thanks everyone!!

Sephiroth1669

  • sephiroth1669 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 40 posts
  • Joined: 16-July 06

Posted 16 July 2006 - 01:02 PM ( #13 )

have u tried inside??

seher

  • seher user photo
  • Group: Members
  • Posts: 317 posts
  • Joined: 20-January 06

Posted 16 July 2006 - 08:05 PM ( #14 )

maybe because your connecting wrong..
examples: if your tama is a v3 and u conectig with a v2 you sewlct others for the v3 and v1 for the v2..

Poptop

  • poptop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 23 posts
  • Joined: 13-June 06

Posted 16 July 2006 - 08:47 PM ( #15 )

huuumm... are you conecting in the sun? if so, don't.

Debatchi993

  • debatchi993 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 367 posts
  • Joined: 04-July 06

Posted 18 July 2006 - 09:51 AM ( #16 )

What you need to do is connect in the shade B)