Jump to content


Photo
- - - - -

What the ?


  • This topic is locked This topic is locked

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 16 July 2006 - 10:12 PM ( #1 )

i am the owner of a v2 and a v3. one day my v2 needed new batteries, so i go to my tama home and find the cr2032 3 volt batterie , and put it in my tama, and clicked DOWNLOAD. so, i decided to get on tama talk and check how my poll was going, so i bring my tamas over and put them on my lap and
while it was loading i decided to check the health so, i check my v3 , its fine. v2s turn i pick it up, and look at the screen. nothing is their. no batterie no nothing. completely blank. so i find a diffrent batterie and put it in. it shows a egg. "back to normal." i thought. i click b it shows the time that needs reset. all 20 g. gone for no reason? what happend? please tell me!


Link is cute!

- SaSsYcAt

Replies

10

Views

365

Started

16 Jul 2006

Last Post

20 Jul 2006

seher

  • seher user photo
  • Group: Members
  • Posts: 317 posts
  • Joined: 20-January 06

Posted 17 July 2006 - 10:02 AM ( #2 )

maybe you banged it on the wall or soemthing. if it was dead battries for a lloooonnnngggggg time that means it will go blank.

Pink_Pixie_

  • pink-pixie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 27-June 06

Posted 17 July 2006 - 10:33 AM ( #3 )

:lol: Sad u lost all 20g sad :lol:

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 17 July 2006 - 08:52 PM ( #4 )

yeah, im really sad....

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 17 July 2006 - 08:54 PM ( #5 )

it was a new batterie, i really dont realize what happend.

starrygirl90

  • starrygirl90 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 27 posts
  • Joined: 17-July 06

Posted 17 July 2006 - 10:12 PM ( #6 )

maybe ya dropped it and a wire went crazy :mimitchi:

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 18 July 2006 - 11:20 AM ( #7 )

I dont think i droped it or anything....

moni

  • moni user photo
  • Group: Members
  • Posts: 36 posts
  • Joined: 12-July 06

Posted 18 July 2006 - 12:59 PM ( #8 )

[COLOR=blue]the same thing happend to me

MONI

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 19 July 2006 - 03:51 PM ( #9 )

i dont think it happend to you, MONI. sorry but i really dont think it did.

starr747

  • starr747 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 60 posts
  • Joined: 05-July 06

Posted 20 July 2006 - 12:08 PM ( #10 )

You probably got the wrong battery or something. but that is too bad you lost 20g. :angry:

-------------------------------------------------

http://www.zooreka.c...oto-150872.html

Sassycat

  • sassycat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 20 July 2006 - 02:11 PM ( #11 )

i didnt get the wrong batterie.