Jump to content


Photo
- - - - -

Hinotamatchi won't die or evolve


  • This topic is locked This topic is locked

GemmaP

  • gemmap user photo
  • Group: Members
  • Posts: 28 posts
  • Joined: 08-April 05

Posted 08 April 2005 - 12:59 PM ( #1 )

I've got a 9 year old Hino that weighs 99g. He won't eveolve or die. Is there anything I can do to kill it (or make it evolve)?
Thanks.

Replies

9

Views

197

Started

08 Apr 2005

Last Post

10 Apr 2005

bmaster

  • bmaster user photo
  • Group: Members
  • Posts: 244 posts
  • Joined: 06-April 05

Posted 08 April 2005 - 01:17 PM ( #2 )

your tamagotchis probably broke,because my hinotamatchi evolved when it was supposed to.

tamakitten

  • tamakitten user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,290 posts
  • Joined: 17-February 05

Posted 08 April 2005 - 02:34 PM ( #3 )

Some times if it has bad care it won't evolve until you give it very good care.But the not dying part is freaky,probably a glitch.

Qerk0

  • qerk0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 665 posts
  • Joined: 07-April 05

Posted 08 April 2005 - 02:46 PM ( #4 )

Restart it. My friend got that. She restarted it and it never happened again. :P

GemmaP

  • gemmap user photo
  • Group: Members
  • Posts: 28 posts
  • Joined: 08-April 05

Posted 08 April 2005 - 03:49 PM ( #5 )

If I restart it, will I lose all of my friends? I've tried reset and download, but he's still the same.

munkybuds

  • munkybuds user photo
  • Group: Members
  • Posts: 583 posts
  • Joined: 03-April 05

Posted 09 April 2005 - 06:50 AM ( #6 )

Make it really hungry and unhappy then leave it and it should die B)

GemmaP

  • gemmap user photo
  • Group: Members
  • Posts: 28 posts
  • Joined: 08-April 05

Posted 10 April 2005 - 03:29 PM ( #7 )

I have done that. And now it's dead :D
Shame, as it was a 9th generation.

cherryblossom

  • cherryblossom user photo
  • Group: Members
  • Posts: 10 posts
  • Joined: 10-April 05

Posted 10 April 2005 - 05:39 PM ( #8 )

Yah! Reset it! :D

jappyx

  • jappyx user photo
  • Group: TamaTalk Admin Team
  • Posts: 6,574 posts
  • Joined: 04-September 04

Posted 10 April 2005 - 06:27 PM ( #9 )

WHAT?!??!?!?! You re-set it?!?!?! The reason is most probilly because you paused it too much!!

radioactiveheat

  • radioactiveheat user photo
  • Group: Members
  • Posts: 612 posts
  • Joined: 18-February 05

Posted 10 April 2005 - 07:06 PM ( #10 )

i've ne'er heard of that b4