Jump to content


Photo
- - - - -

Battery Problem!


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: Have you had this battery problem? (12 member(s) have cast votes)

Have you had this battery problem?

  1. Yes (2 votes [16.67%])

    Percentage of vote: 16.67%

  2. No (10 votes [83.33%])

    Percentage of vote: 83.33%

Vote

0o-Tamagotchi-Crazy-o0

  • 0o-tamagotchi-crazy-o0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 20-July 06

Posted 22 July 2006 - 11:46 AM ( #1 )

Ok, so this is what happened:
My tamagotchi v3 came up with the 'low battery' sign.
I knew I needed to change my battery so I did.
I used the CR2032 batteries (the ones for tamagotchis).
It worked fine.
The next day, I went to play with my tamagotchi and the 'low battery' sign was there again!

Please help me! I'm so upset! :(

:D 0o-Tamagotchi-Crazy-o0 :furawatchi:

Replies

5

Views

287

Started

22 Jul 2006

Last Post

24 Jul 2006

emilylovestamatalk

  • emilylovestamatalk user photo
  • Group: Members
  • Posts: 16 posts
  • Joined: 20-July 06

Posted 22 July 2006 - 12:17 PM ( #2 )

U NEED TO RESET THE TAMAGOTCHI OR PUSH THE BATTERY IN AND IF THAT DOESNT WORK GET A NEW BATTERY IF THAT DOESNT WORK I DONT KNOW MAY BE ITS BROKEN.


HOPE U FIXE IT SOONE :D :furawatchi: :huh: :(

hebb

  • hebb user photo
  • Group: Members
  • Posts: 100 posts
  • Joined: 03-February 05

Posted 22 July 2006 - 01:39 PM ( #3 )

I know that if you pause your tama alot it drains the battery extremly fast. If thats not the problem and your tama didnt drain the first battery that fast then it was probably a defective battery. On those kind of batteries if they touch another battery it will drain itself before you use it. So your tama is probably fine just try a new battery.

0o-Tamagotchi-Crazy-o0

  • 0o-tamagotchi-crazy-o0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 20-July 06

Posted 23 July 2006 - 12:30 AM ( #4 )

Thank you both so much for your help! It's really appreciated! :lol:

:furawatchi: 0o-Tamagotchi-Crazy-o0 :blink:

everly20

  • everly20 user photo
  • TamaTalk DOUBLE Lifetime Angelgotchi
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 621 posts
  • Joined: 15-November 04

Posted 23 July 2006 - 02:25 AM ( #5 )

U NEED TO RESET THE TAMAGOTCHI OR PUSH THE BATTERY IN AND IF THAT DOESNT WORK GET A NEW BATTERY IF THAT DOESNT WORK I DONT KNOW MAY BE ITS BROKEN.


HOPE U FIXE IT SOONE ;)  <_<  :ph34r:  :wacko:

You gave ther right answer but can you please turn your caps off in the future? People may think you are yelling at them, and make them feel dumb.

I would also like to add...all you will need to do is press the reset button and download your current tama info that will fix it. My first V2 did that to me when i first got it.

0o-Tamagotchi-Crazy-o0

  • 0o-tamagotchi-crazy-o0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 20-July 06

Posted 23 July 2006 - 09:34 PM ( #6 )

Thanks so much! Good advice :P

:mametchi: 0o-Tamagotchi-Crazy-o0 :(