Jump to content


Photo
- - - - -

there is something wrong with my tamagochi's scree


  • This topic is locked This topic is locked

crap513

  • crap513 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3 posts
  • Joined: 24-July 06

Posted 24 July 2006 - 01:48 AM ( #1 )

why are there 2 whitelines on my tamagochi's screen??? i just bought em yesterday!!! GRRR!!! how can i fix it??? is it a defect???OMG!!!

Replies

7

Views

311

Started

24 Jul 2006

Last Post

26 Jul 2006

XxX-Angelic-XxX

  • xxx-angelic-xxx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 240 posts
  • Joined: 13-April 05

Posted 24 July 2006 - 03:13 AM ( #2 )

Yeah, it's possible. Try returning them to the shop you bought them and ask for new ones or repairing.
Can you put an image? It could help in recognizing the error.

crap513

  • crap513 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3 posts
  • Joined: 24-July 06

Posted 24 July 2006 - 04:00 AM ( #3 )

yes i can still see the image but the 2 white lines really bugs me!!!

catwoman_2525

  • catwoman-2525 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 162 posts
  • Joined: 16-March 06

Posted 24 July 2006 - 04:34 AM ( #4 )

Hi,
Is it part of the design? If not take it back and swap! I would keep because it makes your tama unique and uniqe tamas are more speicial than un uniuqe tamas because yours is the only one like it!
-Cat
PS: If you would like any morwe info please feel free 2 pm me!

Killer829

  • killer829 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 337 posts
  • Joined: 22-July 06

Posted 25 July 2006 - 06:14 PM ( #5 )

Try Resetting it. If that dosent work, try taking the battery out and putting it back in.

Edited by Killer829, 26 July 2006 - 01:15 PM.


tamasrock121

  • tamasrock121 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 29 posts
  • Joined: 16-July 06

Posted 25 July 2006 - 06:57 PM ( #6 )

Thats kinda strange had n e one elese had this prob???

jeremy clarkson

  • jeremy-clarkson user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 2,568 posts
  • Joined: 15-February 05

Posted 26 July 2006 - 03:39 AM ( #7 )

Do you mean the cross against the screen? (which means low battery)
Also, topic starter.. We may have to change that username :S

llama1234

  • llama1234 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3 posts
  • Joined: 05-July 06

Posted 26 July 2006 - 04:17 AM ( #8 )

Well my v2 tama had that prob. Try taking the back off and screwing it in harder. I think that prob is caused by the battery not having enough pressure on it.

Hope that helps

Bye