Jump to content


Photo
- - - - -

My Tama Stopped Working!


  • This topic is locked This topic is locked

starperson2020578

  • starperson2020578 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 17 posts
  • Joined: 18-April 06

Posted 24 August 2006 - 02:51 PM ( #1 )

I put my tama V3 on pause about a week ago and came back to it today, the screen was just gray nothing on it. I tried to reset it but it didn't do anything! I need so help!

Replies

7

Views

405

Started

24 Aug 2006

Last Post

26 Aug 2006

Tama_Mama27

  • tama-mama27 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 634 posts
  • Joined: 10-February 06

Posted 24 August 2006 - 03:01 PM ( #2 )

Well, did you try taking out the batteries and putting them back in? If you didn't, you should try that and then hit reset. I hope it starts working again!

~Tama_Mama27

Asiangotchi

  • asiangotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 918 posts
  • Joined: 02-February 06

Posted 24 August 2006 - 04:16 PM ( #3 )

You left it on on Pause mode for a week?!!! You're crazy!!! Jeez, maybe something unusual happened when you left it there, like too much dust went on the battery or something. Try taking the battery in and out. If it still is blank, leave the battery in there and punch Reset.

tamatalkercraze1111

  • tamatalkercraze1111 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 80 posts
  • Joined: 14-January 06

Posted 24 August 2006 - 06:29 PM ( #4 )

You left it on on Pause mode for a week?!!! You're crazy!!! Jeez, maybe something unusual happened when you left it there, like too much dust went on the battery or something. Try taking the battery in and out. If it still is blank, leave the battery in there and punch Reset.

My friend left his baby on pause for a few months to see how old it could get as a bay! Leaving it on pause for a wek isn't bad. And his is a V1!

maeo

  • maeo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 168 posts
  • Joined: 12-July 06

Posted 24 August 2006 - 07:55 PM ( #5 )

i left mine on pause for almost 3 weeks now, my mom refuses me to play with it... no dust, just put it in a clean drawer and cover it with paper.

Chocosilver

  • chocosilver user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,036 posts
  • Joined: 09-May 06

Posted 24 August 2006 - 08:00 PM ( #6 )

The battery is probably dead. Just replace the battery, select download and Viola!
Remember, Tamagotchis use CR-20232 Batterys.

//CS

star light

  • star-light user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 17-August 06

Posted 25 August 2006 - 03:54 AM ( #7 )

the battries are dead :mellow: ;) :huh:

Killer829

  • killer829 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 337 posts
  • Joined: 22-July 06

Posted 26 August 2006 - 10:11 PM ( #8 )

The battery is probably dead. Just replace the battery, select download and Viola!
Remember, Tamagotchis use CR-20232 Batterys.

//CS

sorry it is actually a CR-2032 not a CR-20232.