Jump to content


Photo
- - - - -

The sound went.


  • This topic is locked This topic is locked

PockyGirl

  • pockygirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,379 posts
  • Joined: 06-August 04

Posted 22 April 2005 - 09:45 PM ( #1 )

My lavender w/circles sound is gone :D It really doesn't bother me but why did it happen? Its sound has always been weaker then my other two. Oh well just have to take speical care so that I see it calling for me.

Replies

9

Views

245

Started

22 Apr 2005

Last Post

25 Apr 2005

toykopop

  • toykopop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 232 posts
  • Joined: 18-April 05

Posted 22 April 2005 - 10:58 PM ( #2 )

did you accidently turn off the sound? if not that really stinks:(

PockyGirl

  • pockygirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,379 posts
  • Joined: 06-August 04

Posted 22 April 2005 - 11:48 PM ( #3 )

did you accidently turn off the sound? if not that really stinks:(

That was the first thing I checked so no it is gone don't have a clue why, no big deal really, it could be worse.

Afterglw

  • afterglw user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,065 posts
  • Joined: 09-March 05

Posted 22 April 2005 - 11:57 PM ( #4 )

Hmmm, maybe there is a loose connection somewhere inside... you could open it up and see if anything seems amiss and maybe spray it with some compressed air (computer parts cleaner). It might help, might not. Either way it's probably worth a shot.

PockyGirl

  • pockygirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,379 posts
  • Joined: 06-August 04

Posted 23 April 2005 - 12:09 AM ( #5 )

:D You just said something to a non electronic-savy person but I'll try. The only I knew how to take ap[art was my old pokemon pikachu

Afterglw

  • afterglw user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,065 posts
  • Joined: 09-March 05

Posted 23 April 2005 - 12:28 AM ( #6 )

Oh, I'm not really either. Pretty much just open the Tama up and see if there are any loose wires or cables, and if everything seems like it's tight and secure then try to dust it off with some compressed air (you can get it at Wal-mart in the electronics section).

connectionrules

  • connectionrules user photo
  • Group: Members
  • Posts: 232 posts
  • Joined: 02-April 05

Posted 24 April 2005 - 11:06 AM ( #7 )

If you debug your tama you may hit the wrong thing and the sound will go. I did this before on purpouse.

PockyGirl

  • pockygirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,379 posts
  • Joined: 06-August 04

Posted 24 April 2005 - 11:18 AM ( #8 )

Never debuged it so the sound just went.

connectionrules

  • connectionrules user photo
  • Group: Members
  • Posts: 232 posts
  • Joined: 02-April 05

Posted 24 April 2005 - 12:58 PM ( #9 )

Probably a lose wire!

PockyGirl

  • pockygirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,379 posts
  • Joined: 06-August 04

Posted 25 April 2005 - 09:09 AM ( #10 )

I don't mind, there are worse things that could have happened to it so I'll just have to watch it more closely then other tamagotchis. Anyone have anymore disabled tamagotchis for me to care for? I have a old one where to rows in the sreen don't work.