Jump to content


Photo
- - - - -

has this ever happened to you?


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: has your username ever broke when you dubugedit? (4 member(s) have cast votes)

has your username ever broke when you dubugedit?

  1. yes,alot of times (2 votes [50.00%])

    Percentage of vote: 50.00%

  2. no,not really (2 votes [50.00%])

    Percentage of vote: 50.00%

Vote

chris133d{tama lover}

  • chris133dtama-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 88 posts
  • Joined: 09-July 06

Posted 30 August 2006 - 11:30 PM ( #1 )

;) :furawatchi: i was debugging my sis tama and when i restarted it i couldnt put the username!!! :wacko: :wacko:
my sis is gonna flip if she finds out
how do i undebug it?or something that will make her username work again :(







i am sooooooooo busted :angry:

Edited by chris133d{tama lover}, 31 August 2006 - 12:03 AM.


Replies

4

Views

230

Started

30 Aug 2006

Last Post

31 Aug 2006

tamagirl06

  • tamagirl06 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 10 posts
  • Joined: 20-August 06

Posted 31 August 2006 - 01:24 AM ( #2 )

it can't be changed thats why u should never debugg or tama ;)

gustavo

  • gustavo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 31 posts
  • Joined: 30-August 06

Posted 31 August 2006 - 03:15 AM ( #3 )

maybe you should restart it again and try doing it again :angry: :furawatchi: :wacko: :wacko: ;)

Pinefir

  • pinefir user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,372 posts
  • Joined: 15-July 06

Posted 31 August 2006 - 04:52 AM ( #4 )

Once you have debugged it, you cannot change it but get a new one.

chris133d{tama lover}

  • chris133dtama-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 88 posts
  • Joined: 09-July 06

Posted 31 August 2006 - 10:16 AM ( #5 )

i cant evev put a password in!