Jump to content


Photo
- - - - -

my tama went blake and when i hit it came back


  • This topic is locked This topic is locked

punkchick

  • punkchick user photo
  • Group: Members
  • Posts: 23 posts
  • Joined: 21-April 05

Posted 23 April 2005 - 03:29 AM ( #1 )

i was on the comp and when i got up i saw it was blake i did reset and it didn't work and then i hit it and reset it and it worked what happened. :D

Replies

8

Views

219

Started

23 Apr 2005

Last Post

27 Apr 2005

peanutbutter13

  • peanutbutter13 user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,895 posts
  • Joined: 21-September 04

Posted 23 April 2005 - 03:45 AM ( #2 )

What? :D

punkchick

  • punkchick user photo
  • Group: Members
  • Posts: 23 posts
  • Joined: 21-April 05

Posted 23 April 2005 - 05:35 AM ( #3 )

sorry about that my tama went blank

toykopop

  • toykopop user photo
  • Group: Members
  • Posts: 232 posts
  • Joined: 18-April 05

Posted 23 April 2005 - 08:48 AM ( #4 )

yeah your first post didnt make too much sence:P
I dont know whats wrong with your tama but it sounds like you have a dud or the batteries are getting flat. what type of tama is it?

maskagotchi_xx

  • maskagotchi-xx user photo
  • Group: Members
  • Posts: 17 posts
  • Joined: 23-April 05

Posted 23 April 2005 - 09:05 AM ( #5 )

yeah,try new batteries

Afterglw

  • afterglw user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,065 posts
  • Joined: 09-March 05

Posted 23 April 2005 - 12:47 PM ( #6 )

Either it's the batteries or maybe there is a loose wire somewhere inside. My guess would be the batteries though, especially if you've had your Tama running for a long time.

tama12

  • tama12 user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 152 posts
  • Joined: 31-March 05

Posted 23 April 2005 - 04:24 PM ( #7 )

when you first get the tamagotchi it comes with the little tab that you have to pull out. if u stick it in the slot and pull it out again then it makes it go blank and a ton of other things happen. well i dont think that happened to you but... i thiunk its probly the batts. soo sad

connectionrules

  • connectionrules user photo
  • Group: Members
  • Posts: 232 posts
  • Joined: 02-April 05

Posted 24 April 2005 - 10:59 AM ( #8 )

That also happens if you reset it. Some times, if you've debugged, the screws need to either be tightened, or un tightened.

punkchick

  • punkchick user photo
  • Group: Members
  • Posts: 23 posts
  • Joined: 21-April 05

Posted 27 April 2005 - 06:14 AM ( #9 )

thanks for that