Jump to content


Photo
- - - - -

0_0


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: do u think below is weird????? (9 member(s) have cast votes)

do u think below is weird?????

  1. yes!!!!! (4 votes [44.44%])

    Percentage of vote: 44.44%

  2. NO (2 votes [22.22%])

    Percentage of vote: 22.22%

  3. NO COZ I SMELL :P (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  4. LAAAAAAAAAAAAAAAAA (3 votes [33.33%])

    Percentage of vote: 33.33%

Vote

jadiebloop

  • jadiebloop user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 4,336 posts
  • Joined: 19-April 05

Posted 02 September 2006 - 03:37 AM ( #1 )

well, i was looking at my v1 tama, and the battery sign was there.but it was faint? so i thought it wood work better if i just left it. so i did and when i came back,
THE BATTERY SIGN WAS GONE.
And u know wot?
IT LEFT ME WITH THIS: there was some pixels on screen, shaped like a pistol gun, and there was a few pixels around it!!

0_0 0_0 0_0 :huh: :ph34r: ;) :P :D :lol: ;) ;)

plz help me!! T_T

Replies

5

Views

266

Started

02 Sep 2006

Last Post

11 Sep 2006

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 14,007 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 02 September 2006 - 03:42 AM ( #2 )

Don't be daft jadiebloop ;)

There's nothing sinister about a V1 running out of batteries... it is just a glitch on the tama and a co-incidence that it looks like a gun to you... lol ;)

Best, etc.
TamaMum

jadiebloop

  • jadiebloop user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 4,336 posts
  • Joined: 19-April 05

Posted 02 September 2006 - 05:12 AM ( #3 )

well it had the shape of a pistol but no details on it... and i woke next morning it was gone.

i wasnt worried it hated me or somthing.. i just thought why on earth did that happen?

Mametchi Lord

  • mametchi-lord user photo
  • Group: Validating
  • Posts: 179 posts
  • Joined: 28-July 06

Posted 02 September 2006 - 05:36 AM ( #4 )

hmm maybe your tama still had a bit of battery but it could only generate a couple of pixels and then ones it did generate happened to look like a gun to you.

bratztroxg

  • bratztroxg user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,943 posts
  • Joined: 10-June 06

Posted 09 September 2006 - 05:44 AM ( #5 )

hmm maybe your tama still had a bit of battery but it could only generate a couple of pixels and then ones it did generate happened to look like a gun to you.

yer, that's probs it!

StarTama

  • startama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 690 posts
  • Joined: 25-June 06

Posted 11 September 2006 - 12:12 AM ( #6 )

Sometimes the Battery Low symbol can look a little sinister. Also, if you try to connect, the battery low symbol will come on when the battery is a LITTLE low, and then it will stop, and if you try to connect again, it will start flashing again. For some reason sometimes the symbol goes away. Also, if the battery is REALLY low, some pixels dissappear and leave a random shape.
So that's probably what happened!
StarTama :hitodetchi: