Jump to content


Photo
- - - - -

Connection Problem


  • This topic is locked This topic is locked

TwiSteDCBloSsoM

  • twistedcblossom user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 09-October 06

Posted 14 October 2006 - 08:10 AM ( #1 )

OK so I have two of my v2's going.. *a twin set* and for some reason they won't connect at all.. and mean at all. I've heard that if the tama is in direct sunlight it mat not connect but mines never been in direct sunlight... so why won't it connect? I'm just really confuesed as to why it won't... is there something else that can make then not connect?

Replies

6

Views

181

Started

14 Oct 2006

Last Post

15 Oct 2006

Chomamechi

  • chomamechi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,235 posts
  • Joined: 06-May 06

Posted 14 October 2006 - 08:12 AM ( #2 )

Yes they sould never be in direct sunlight. Anyway, go to the connect symbol and hit B 2 times.

*Tama Person

  • tama-person user photo
  • Group: Members
  • Posts: 406 posts
  • Joined: 22-April 06

Posted 14 October 2006 - 12:32 PM ( #3 )

When the screen says 'stand by', press the B button again and it should say 'connect.' But if it ends up saying 'fail,' then maybe your tama is running low on batteries since it does that when it's about to run out. But if it isn't, the nyour tama may have a glitch! Hope I helped! :hitodetchi:

tamatamagirlie

  • tamatamagirlie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 442 posts
  • Joined: 15-June 06

Posted 14 October 2006 - 01:26 PM ( #4 )

Steps to connecting:

1.Go to the heart icon
2.Press B
3.Select V2
4.The "stand by" should be there
5.Then press B one more time so it says "connect"
6.If it says "fail" perhaps you jiggled your arms or a draft blew (that messes it up too).
7.So basically try again until it connects.

TwiSteDCBloSsoM

  • twistedcblossom user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 09-October 06

Posted 14 October 2006 - 07:48 PM ( #5 )

still not working.. and my tama was never in sunlight.. so I have no clue... maybe they are defect.. T.T

ichagotchi freak

  • ichagotchi-freak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 384 posts
  • Joined: 14-October 06

Posted 15 October 2006 - 02:55 PM ( #6 )

my tama got wet I put it in derect sunlite it connects JUST FINE I'm luky :huh:

Pinefir

  • pinefir user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,372 posts
  • Joined: 15-July 06

Posted 15 October 2006 - 03:00 PM ( #7 )

Happened to me, I have no idea why! Isn't it WEIRD??
We didn't do ANYTHING bad to it-well, we dropped it sometimes-but nothing else BAAD! :huh:

Edited by Pinefir, 15 October 2006 - 03:01 PM.