Jump to content


Photo
- - - - -

won't let me put in ANY passwords~!


  • This topic is locked This topic is locked

cuteandsrry

  • cuteandsrry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 02-November 06

Posted 04 November 2006 - 01:16 PM ( #1 )

huh...I just went to tamatown.com to get some password to get prizes and you know when you first enter the website it ask you your username and stuff, when I put in my correct username and I tried to put in the password and it said ERROR!!! And I tried many, many, times and still nothin' I made sure that the numbers were right and that my username was also and no luck!!! Can anyone be so kind and to help me figure out what the heck is wrong?

Replies

6

Views

202

Started

04 Nov 2006

Last Post

05 Nov 2006

Tama-Love

  • tama-love user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 2,560 posts
  • Joined: 11-June 06

Posted 04 November 2006 - 01:19 PM ( #2 )

huh...I just went to tamatown.com to get some password to get prizes and you know when you first enter the website it ask you your username and stuff, when I put in my correct username and I tried to put in the password and it said ERROR!!! And I tried many, many, times and still nothin' I made sure that the numbers were right and that my username was also and no luck!!! Can anyone be so kind and to help me figure out what the heck is wrong?

You need to use the EXACT Username you made for your Version 3 Tamagotchi, when you first started it up. Type in the same username into the TamaTown Usename box, so you can receive correct passwrods for your Tamagotchi. :lol:

//Tama-Love

-lWeride

  • lweride user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,831 posts
  • Joined: 22-October 06

Posted 04 November 2006 - 02:07 PM ( #3 )

huh...I just went to tamatown.com to get some password to get prizes and you know when you first enter the website it ask you your username and stuff, when I put in my correct username and I tried to put in the password and it said ERROR!!! And I tried many, many, times and still nothin' I made sure that the numbers were right and that my username was also and no luck!!! Can anyone be so kind and to help me figure out what the heck is wrong?

You have to double check to see if its right. If its EXACTLY right it could be wrong for various of reasons. This happened to me one. Sometimes its the wheather or your internet connection. It shouldwork by tomorrow. Hope i helped!



-lWeRide :lol:

Rensa

  • rensa user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,000 posts
  • Joined: 11-October 06

Posted 04 November 2006 - 02:59 PM ( #4 )

Sometimes the username turns out different. (Like a space or something)
Press the A button, the B button and then the A button until you can see your username, just to check.

GotchiGirl96

  • gotchigirl96 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 14,971 posts
  • Joined: 10-September 06

Posted 04 November 2006 - 03:12 PM ( #5 )

have you debugged it because if you have you won't be able to put in any passwords while it is debugged debugging can cause all sorts of problems and if you undebugged it make sure that everything is correct good luck

*~Tamagotchi~*

  • tamagotchi user photo
  • Group: Banned
  • Posts: 1,035 posts
  • Joined: 07-September 06

Posted 04 November 2006 - 03:52 PM ( #6 )

Yes, if you have ever de-bugged it, you'll never get passwords. ;)

*~Tamagotchi~*

cuteandsrry

  • cuteandsrry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 02-November 06

Posted 05 November 2006 - 11:38 AM ( #7 )

what does debugged mean? But I am pretty sure that I haven't!