Jump to content


Photo
- - - - -

Strange and perhaps a glitch?


  • This topic is locked This topic is locked

tamakitty710

  • tamakitty710 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,657 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 01 December 2006 - 05:25 PM ( #1 )

My V3 has a boombox. It's really weird... You know how normally it plays music and ur tama sits and listens? Well when MY tama uses the boombox, it has its back to you, it turns towards the boombox for like a milli second, turns its back to you again, no music plays, and then it stops. It's really freaky and it has been happening for a few generations. My tama died before a few generations back, but when it used the boombox then, it was normal. I don't know what's going on and I need help! I have a lot of experience w/ tamas but I've never had a glitch like this before!

Glad for your time,

*~' Tamakitty710 '~*

Replies

7

Views

232

Started

01 Dec 2006

Last Post

01 Dec 2006

tamakitty710

  • tamakitty710 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,657 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 01 December 2006 - 05:58 PM ( #2 )

Someone help please!! I really don't know what to do! :furawatchi: :unsure: :wacko: :ph34r: :) :kusatchi:

iloveyourmom

  • iloveyourmom user photo
  • Group: Members
  • Posts: 18 posts
  • Joined: 04-November 06

Posted 01 December 2006 - 06:49 PM ( #3 )

You may have played a record in the boombox, causing it to mess up. You have to play a CD, though, in the boombox for it to work. I can't tell the two apart, so good luck with that.

mizutamatchi94

  • mizutamatchi94 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 98 posts
  • Joined: 23-July 06

Posted 01 December 2006 - 06:49 PM ( #4 )

That happens to me sometimes too...is the sound off or on?

tamakitty710

  • tamakitty710 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 3,657 posts
  • Joined: 06-October 05

Posted 01 December 2006 - 07:05 PM ( #5 )

Thanks. I have a CD.. I think. I'll test it out now...........
dang! it broke... well maybe i can get a new one that will work. Thanks though!

crazyy*tama

  • crazyytama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,320 posts
  • Joined: 03-November 06

Posted 01 December 2006 - 07:32 PM ( #6 )

Hmm, that's strange;;;; what happens with the boombox is random I guess.

melanie__101

  • melanie-101 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 191 posts
  • Joined: 08-April 06

Posted 01 December 2006 - 10:03 PM ( #7 )

OK THAT HAPPENS TO ME IT'S BECAUSE I USE IT WITH THE SOUND OFF AND IT DOESN'T WORK IF YOU PUT THE SOUND ON IT SHOULD WORK!!!

eric780

  • eric780 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 25 posts
  • Joined: 01-December 06

Posted 01 December 2006 - 10:12 PM ( #8 )

i want a cookie!!!!!!!!!!!