Jump to content


Photo
- - - - -

I need Help


  • This topic is locked This topic is locked

red_hot_gymnast

  • red-hot-gymnast user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 04-January 06

Posted 30 December 2006 - 08:42 PM ( #1 )

I have a Version 2 and a version 1 Tamagotchi. I tried connecting when they were kids it wouldn't do it! Was it cuz they were both still 0 years old?
HELP! :wacko:

Replies

4

Views

230

Started

30 Dec 2006

Last Post

31 Dec 2006

tamamistres

  • tamamistres user photo
  • Group: Members
  • Posts: 50 posts
  • Joined: 06-December 06

Posted 30 December 2006 - 09:47 PM ( #2 )

Did you make sure that the v2 was in v1 for connection options?

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 30 December 2006 - 10:32 PM ( #3 )

Did you make sure to go to the option "OTHERS". I think that was the problem. Make sure that on both tamagotchi's you select the right option. Sometimes your Infra-red may mess up. One time I connected and my Mohitamatchi was visiting my other tamagotchi BUT she didn't come on the other SCREEN!! :wub: It was just a away sign. So becareful :lol:

Edited by Locky458, 30 December 2006 - 10:32 PM.


Fooet

  • fooet user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,461 posts
  • Joined: 13-August 05

Posted 31 December 2006 - 12:14 PM ( #4 )

Did you make sure to go to the option "OTHERS". I think that was the problem. Make sure that on both tamagotchi's you select the right option. Sometimes your Infra-red may mess up. One time I connected and my Mohitamatchi was visiting my other tamagotchi BUT she didn't come on the other SCREEN!! :lol: It was just a away sign. So becareful :D

This is the most possible answer, I agree.

red_hot_gymnast

  • red-hot-gymnast user photo
  • Group: Members
  • Posts: 49 posts
  • Joined: 04-January 06

Posted 31 December 2006 - 04:12 PM ( #5 )

What the hek is others? I clicked the right thing and it still wouldn't work! :)