Jump to content


Photo
- - - - -

I Debugged


  • This topic is locked This topic is locked

decotchi_boy

  • decotchi-boy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 141 posts
  • Joined: 04-December 06

Posted 03 January 2007 - 08:09 PM ( #1 )

Ok, so I debugged my 4th v3 and I did do it carefully. My tama's OK, but I CAN'T ACTIVATE HYPERMODE!! No matter how many times I press the c button I CAN"T GET IT TO WORK!! Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Replies

11

Views

254

Started

03 Jan 2007

Last Post

05 Jan 2007

TamaMan Reformed

  • tamaman-reformed user photo
  • Group: Members
  • Posts: 230 posts
  • Joined: 17-September 06

Posted 03 January 2007 - 08:18 PM ( #2 )

Man all I can tell ya is try and do it again and make sure the "C" button works at all. And calm down with the exclamation points :lol:

decotchi_boy

  • decotchi-boy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 141 posts
  • Joined: 04-December 06

Posted 03 January 2007 - 09:44 PM ( #3 )

yea the C button does work but I can't activate hyperspeed AT ALL by pressing the c button. Weird. :huh: :) :huh: :huh:

TamaMan Reformed

  • tamaman-reformed user photo
  • Group: Members
  • Posts: 230 posts
  • Joined: 17-September 06

Posted 03 January 2007 - 10:12 PM ( #4 )

Indeed that really is weird. Hmmm...Well at least the Tama still works.....right?

pebbagotchi

  • pebbagotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8 posts
  • Joined: 02-January 07

Posted 03 January 2007 - 10:16 PM ( #5 )

hyperspeed?????? what is that?????? please mail me if you know

gaara_girl_0929

  • gaara-girl-0929 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 605 posts
  • Joined: 17-September 06

Posted 03 January 2007 - 11:52 PM ( #6 )

To answer your question about hyperspeed pebbagotchi,:
it is only when you debug your tama which allows the proccess to fast forward. It may cause damage to your tama though so watch out
you may put your tama in hyperspeed which allows it to move really fast. If you want it to grow up faster just press the C button)


And to answer Your question decotchi_boy, Try replacing the Battery with a new one. Or Check Internet sites on info for tamagotchi Debugging. I have debugged mine and it works good (hyperspeed and everything works)
(note: Once you debug your Tamagotchi V3 you may not enter a username nor enjoy the wonders of tamatown v3)


hope that helped!

gaara_girl_0929

decotchi_boy

  • decotchi-boy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 141 posts
  • Joined: 04-December 06

Posted 04 January 2007 - 01:16 AM ( #7 )

My tama is perfectly normal, just replaced the battery last week. That stated is the ONLY prob with my tam.

Mametchi 4ever

  • mametchi-4ever user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,489 posts
  • Joined: 27-August 06

Posted 04 January 2007 - 09:42 AM ( #8 )

But dropping it on hard ground, taking bathes or leaving it out in the sun cause's it to break......... My tama broke when it got wet and left out in the sun.
The way to stop this is keep your tama somewhere safe and soft.... If yuo dropped your tama on soft carpet it probabaly won't break...

Kelly_Clarkson8

  • kelly-clarkson8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,969 posts
  • Joined: 20-January 06

Posted 04 January 2007 - 11:01 AM ( #9 )

Ok, so I debugged my 4th v3 and I did do it carefully.
My tama's OK, but I CAN'T ACTIVATE HYPERMODE!! No matter how many times I press the c button I CAN"T GET IT TO WORK!! Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Please edit your post, you are stretching the page ^_^

Are you sure that you debugged properly? Do all the other conditions of debugging work?
If not, you may not have debugged properly :(

Sometimes, debugging does not always work, and can malfunfunction your tama, so debugging can be risky :rolleyes:

decotchi_boy

  • decotchi-boy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 141 posts
  • Joined: 04-December 06

Posted 04 January 2007 - 08:32 PM ( #10 )

I always treat my tamas like gold! I don't know why the c button doesn't work! :P

mimichi7

  • mimichi7 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,004 posts
  • Joined: 21-November 05

Posted 05 January 2007 - 12:47 PM ( #11 )

You can try a few things;

1.) Try opening it and rubbing the metal plate more it might not be enough
lead marks left on it. (Use a dull pencil though so you don't leave
permantent marks or scatches.)

2.) Undebbug it and then try debbuging it again. (PM me if you need to
know how to undebbug it.)

3.) Undebbug it and leave it un-debbuged, don't risk loosing your tama.

4.) Live with it the way it is now.

Me personally, I would un-debbug it and leave it un-debbuged, I like the
surprise of what character I get, I don't care for the hyper speed, so
I have no use debbuging mine, I've done it before and I didn't like it
so I un-debbuged it. I've debbuged nutcrakers about 6 times and it
always works properly.

_tamagotchiking_62

  • tamagotchiking-62 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 26 posts
  • Joined: 19-December 06

Posted 05 January 2007 - 01:49 PM ( #12 )

i think it only works on v4s.My v4 get really hyper when u press the c button. :chohimetchi: :P