Jump to content


Photo
- - - - -

My tamagotchi left while connecting!


  • This topic is locked This topic is locked

SillyDuck104

  • sillyduck104 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 15 posts
  • Joined: 04-January 07

Posted 06 January 2007 - 09:49 PM ( #1 )

Me and my friend were trying to connect one time when... I was still connecting and her pet left! I mean like my screen kept saying connecting and my friends pet's screen stopped and went up and a sign saying way was put up! So while my pet was still on my screen her's was sopposedly at my place even though it wasn't! Where was it? It finally cam back but i got nervouse! It has happened now more than once and i want to know what happens?

Hopefully i get answers!
Thanks,
SillyDuck1 :huh: 04


Replies

12

Views

323

Started

06 Jan 2007

Last Post

27 Jan 2007

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 06 January 2007 - 10:05 PM ( #2 )

I've seen that a couple of times. That sometimes happens when there is a communication error in the infrared connection. It's nothing to worry about. The worse that can happen is if you're sending an item to another Tamagotchi, it can get lost in transit.

Kuchipatchi5

  • kuchipatchi5 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 450 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 07 January 2007 - 09:19 AM ( #3 )

Me and my friend were trying to connect one time when... I was still connecting and her pet left! I mean like my screen kept saying connecting and my friends pet's screen stopped and went up and a sign saying way was put up! So while my pet was still on my screen her's was sopposedly at my place even though it wasn't! Where was it? It finally cam back but i got nervouse! It has happened now more than once and i want to know what happens?

Hopefully i get answers!
Thanks,
SillyDuck1 :nazotchi: 04

My tama just connected with my other tama!!! :kusatchi:

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 07 January 2007 - 09:20 AM ( #4 )

I've seen that a couple of times. That sometimes happens when there is a communication error in the infrared connection. It's nothing to worry about. The worse that can happen is if you're sending an item to another Tamagotchi, it can get lost in transit.

Yeah that's true. But your tamagotchi will saftely come back.

:nazotchi: Locky458

tamalover99

  • tamalover99 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 321 posts
  • Joined: 27-October 06

Posted 07 January 2007 - 09:44 AM ( #5 )

Earlier today I connected my V4 to my brother's V4 with some wrapped grapes. His tama failed, but the "Away" sign came up on my tama. When she got back, she was not smirking so the grapes were lost. ;) :nazotchi: At least it was not a 28000 point piano, only some 400 point grapes. :kusatchi: :angry:

That is normal for some tamas to fail when connecting, if there is an "away" sign your tama will always come back. (Just don't wrap items that are very expensive until you connect a few times without fail!!! :o :blink: ;) )

ichagotchi freak

  • ichagotchi-freak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 384 posts
  • Joined: 14-October 06

Posted 21 January 2007 - 01:43 PM ( #6 )

not to worry i think of when they dont connect right the go to tamagotchi town!

could tama

  • could-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 51 posts
  • Joined: 21-January 07

Posted 21 January 2007 - 02:16 PM ( #7 )

:D it just visting your friend :angry:

Mametchi_lover^_^

  • mametchi-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 7 posts
  • Joined: 02-January 05

Posted 21 January 2007 - 02:48 PM ( #8 )

:( I think its kind of sad when the tama is playing a game by himself because of the connection error. :(

mimichi7

  • mimichi7 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,004 posts
  • Joined: 21-November 05

Posted 21 January 2007 - 02:50 PM ( #9 )

Tis normal I wouldn't get so worked up about it as others have already stated it was just an 'incommunication'

HIHEAD

  • hihead user photo
  • Group: Members
  • Posts: 148 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 21 January 2007 - 03:39 PM ( #10 )

there was just a small complication wen u were connecting. :D

★Tamagotchi♥

  • &-9733;tamagotchi&-9829; user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 26-January 07

Posted 26 January 2007 - 09:07 PM ( #11 )

sometimes that happened to me first time it happened i was suprised! my tamagotchi was connecting and it failed but another same tamagotchi of mine was there even there was no sign of away isn't it a bit nervous? :angry:

Nivea1994

  • nivea1994 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 9 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 27 January 2007 - 07:45 AM ( #12 )

No what happens is that someone else happens to connect with someone else at the same time so your tamagotchi goes to that one cos it happened to me and my friend i think the distance that is furthest is 10km :rolleyes:

TamaPATCHI

  • tamapatchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,732 posts
  • Joined: 20-May 06

Posted 27 January 2007 - 08:08 AM ( #13 )

You're not the only one which is experiencing difficulties with this problem, I have too :rolleyes: Don't worry though, It's just something wrong with the infrared communication. I keep my tamagotchi straight at the person connecting. Probably caused by pulling away, or friend not communicating on time :wink:

//TamaPATCHI