Jump to content


Photo
- - - - -

What happened to my tama?!


  • This topic is locked This topic is locked

_Kuchipatchi_

  • kuchipatchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 03-January 07

Posted 07 January 2007 - 04:39 AM ( #1 )

Something weird happened to my tama yesterday.
First my friend sad that the buttons become BROWN! ( they were white before) It whas disgusting so i tried to get the brown away from the buttons with wet paper ;) but that didnt work. My friend told me that its only because i played with it so much. And then we played computer and i was watching my friend and then my tama droped on the floor and then i grabed it again and it was on the "sound" menu. i pressed button C but nothing happens. I pressed A but it didnt browse i pressed B and nothing happens! Then i pressed the restart button but it only beebs fast and then it was on the sound menu again and the buttons didnt work. I tried again and one time it came to the egg! I tried to press button B but nothing happens. I pressed A and nothing happens. I pressed C and then it was on the soun menu and i couldnt do anything! Then i told my dad and he opened the tama and then it worked! Before that happened my buttons where very easy to press but after that they where sluggish and now they are a little bit sluggish. What happened to my tama?
All this is TRUE.
:(

Replies

7

Views

290

Started

07 Jan 2007

Last Post

08 Jan 2007

chiddy

  • chiddy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 47 posts
  • Joined: 06-January 07

Posted 07 January 2007 - 06:24 AM ( #2 )

some water from the wet cloth could have gone into the gaps between the buttons and messed up some of the wiring and stuff. i suggest you wait a few days to get the water to dry (if it is what is causing your tama to be wierd) and then try again

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 07 January 2007 - 08:03 AM ( #3 )

I've had a problem before with the buttons changing colour a bit. It was caused by sunscreen. They never changed back to their original pure-white colour.

memetchipower

  • memetchipower user photo
  • Group: Members
  • Posts: 615 posts
  • Joined: 04-June 05

Posted 07 January 2007 - 08:18 AM ( #4 )

I think u DO play with it too much, so the wires got weared out.

Princess_Angel_Tama

  • princess-angel-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 47 posts
  • Joined: 26-November 06

Posted 07 January 2007 - 08:23 AM ( #5 )

hmmmm...

HIHEAD

  • hihead user photo
  • Group: Members
  • Posts: 148 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 07 January 2007 - 10:18 AM ( #6 )

It happend because of the wet cloth or when you dropped it. Don't get your tama wet or the buttons will jam. Don't drop it or it'll feel a sudden shock and not function properly.

HOPE I HELPED!!!!!!!!!! :nazotchi:

_Kuchipatchi_

  • kuchipatchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 03-January 07

Posted 08 January 2007 - 02:24 AM ( #7 )

Thanks everybody!
I was very stupid because it stand in the manual and i know that it shouldnt get wt but now the tama has started to be like before! Hurray! Hurray! Hurray! :huh: :huh: :huh:

tamagotchi_pal

  • tamagotchi-pal user photo
  • Group: Members
  • Posts: 5,993 posts
  • Joined: 11-July 05

Posted 08 January 2007 - 04:49 AM ( #8 )

Good good!