Jump to content


Photo
- - - - -

the v4 TamaTown wont work!


  • This topic is locked This topic is locked

memetchipower

  • memetchipower user photo
  • Group: Members
  • Posts: 615 posts
  • Joined: 04-June 05

Posted 07 January 2007 - 02:37 PM ( #1 )

On the V4 Tamatown, u know how they have percentages on when its loading? Well theres no percentage! And on the sound button, it just has a speaker piccy, and no word! also they dont have the slot to enter the code, and the enter button is just an oval with no word! I cant do anything! So if there's no words, then my V4 will NEVER go on Tamatown for the rest of ETERNITY!!!!! :) HELP!!!!!!!!

Replies

5

Views

837

Started

07 Jan 2007

Last Post

08 Jan 2007

Blackbird

  • blackbird user photo
  • Group: Members
  • Posts: 84 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 07 January 2007 - 03:02 PM ( #2 )

On the V4 Tamatown, u know how they have percentages on when its loading? Well theres no percentage! And on the sound button, it just has a speaker piccy, and no word! also they dont have the slot to enter the code, and the enter button is just an oval with no word! I cant do anything! So if there's no words, then my V4 will NEVER go on Tamatown for the rest of ETERNITY!!!!! :) HELP!!!!!!!!

I know, Though I don't have a V4 yet, I decided to see what it was like. Same thing happened for me, I'm assuming it's just down for repairs, like Tama Island was. :lol:

If you are that concerned you could contact Bandai! It has a link on the site, down at the bottom.

//Blackbird

Kelly_Clarkson8

  • kelly-clarkson8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,969 posts
  • Joined: 20-January 06

Posted 07 January 2007 - 03:06 PM ( #3 )

On the V4 Tamatown, u know how they have percentages on when its loading? Well theres no percentage! And on the sound button, it just has a speaker piccy, and no word! also they dont have the slot to enter the code, and the enter button is just an oval with no word! I cant do anything! So if there's no words, then my V4 will NEVER go on Tamatown for the rest of ETERNITY!!!!! :) HELP!!!!!!!!

Don't worry! It will be up and running soon!
Probally just a bug in the system, contact Bandai, if you are worried!


KC8**

TamaMan Reformed

  • tamaman-reformed user photo
  • Group: Members
  • Posts: 230 posts
  • Joined: 17-September 06

Posted 07 January 2007 - 04:00 PM ( #4 )

Works for me now :D

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 07 January 2007 - 05:26 PM ( #5 )

On the V4 Tamatown, u know how they have percentages on when its loading? Well theres no percentage! And on the sound button, it just has a speaker piccy, and no word! also they dont have the slot to enter the code, and the enter button is just an oval with no word! I cant do anything! So if there's no words, then my V4 will NEVER go on Tamatown for the rest of ETERNITY!!!!! :nazotchi: HELP!!!!!!!!

Did you pick the right Bandwith? Try to Reset/Refresh the page over again and again.

tamagotchi_pal

  • tamagotchi-pal user photo
  • Group: Members
  • Posts: 5,992 posts
  • Joined: 11-July 05

Posted 08 January 2007 - 05:02 AM ( #6 )

What? Who? Where?