Jump to content


Photo
- - - - -

A glitch, or....?


  • This topic is locked This topic is locked

x-ManicFanGirl-x

  • x-manicfangirl-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 10-January 07

Posted 10 January 2007 - 10:17 AM ( #1 )

I got a brand-new V.3 Tamagotchi a week or so ago because I had never had one before ^^" Anyway, when I got it, 3 days after I bought it and started playing with it, this big ' X ' appeared with the battery in the middle. I knew that you didn't have to change the batteries every three days, because a friend of mine had the same set of bateries in hers for 6 months or so.

It started working again when I pressed the 'reset' button and pressed 'download' to get my tamagotchi back.

Then, a few days later, when it turned into the 'adult' stage, it did this wierd ' x ' thing with the batteries again, and would do it about an hour after I pressed the reset button. So I tried getting a new egg. It happened again at the adult stage.

I've gotton new eggs 3 or 4 differant times, and this glitch always happens at the adult stage.

Is this just a glitch or can I stop this from happening?

<_<

Replies

5

Views

267

Started

10 Jan 2007

Last Post

12 Jan 2007

dr.tam

  • drtam user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,188 posts
  • Joined: 07-September 06

Posted 10 January 2007 - 10:24 AM ( #2 )

maybe u caught a bad battery
change it

~Girl~

  • girl user photo
  • Group: TamaTalk Lifetime Angelgotchi
  • Posts: 616 posts
  • Joined: 02-July 06

Posted 10 January 2007 - 10:25 AM ( #3 )

this will stop happening if you put new batteries in, the batteries that were it when you got them must have been a bit dodgey.
And welcome to tamatalk!

~Girl~

Shilo_Tama

  • shilo-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 776 posts
  • Joined: 08-January 07

Posted 10 January 2007 - 08:59 PM ( #4 )

The batteries that were in your tama probably just wore away or were dodgy. Replace them and maybe it will work properly again~!

Frankie997

  • frankie997 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 61 posts
  • Joined: 20-December 06

Posted 10 January 2007 - 09:46 PM ( #5 )

i happens 2 me all the time :) you get need to take it out and put it pack in :furawatchi:

*tammy_lover*

  • tammy-lover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 470 posts
  • Joined: 17-November 05

Posted 12 January 2007 - 03:29 PM ( #6 )

Welcome to Tamatalk! The battery you got might be a bit dodgy. Try replacing it! it normally only cost $2/1 for one