Jump to content


Photo
- - - - -

Help!


  • This topic is locked This topic is locked

Honeysuckle

  • honeysuckle user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,018 posts
  • Joined: 03-September 06

Posted 18 January 2007 - 02:05 AM ( #1 )

My two V4's were totally in love, but when they both got jobs, they were just good friends! :D I connected with them lots and lots, played games, visits, and presents, but nothing happened!
This morning the female sent the male a pizza and they fell back in love, and had babies together!!!!! :)

What happened?

Replies

9

Views

397

Started

18 Jan 2007

Last Post

19 Jan 2007

binary

  • binary user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 9,801 posts
  • Joined: 31-March 06

Posted 18 January 2007 - 05:59 AM ( #2 )

If you mean "why didn't they have babies earlier?", maybe they weren't old enough at that time.

Kellyemastejr84

  • kellyemastejr84 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 481 posts
  • Joined: 21-December 04

Posted 18 January 2007 - 09:19 AM ( #3 )

It's possible that they just didnt connect enough for a day or two then fell in love again and had the baby.

Maybe they are like humans and got caught up in their careers and didn't have time for babies, LOL!!

Honeysuckle

  • honeysuckle user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,018 posts
  • Joined: 03-September 06

Posted 19 January 2007 - 01:53 AM ( #4 )

Maybe... :angry:
But I did really connect tons and tons every day! :P

And...The female tamagotchi was called Neith and the N has changed into an L after the babies! HUH? :D

tama_girl7777777

  • tama-girl7777777 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 875 posts
  • Joined: 04-October 06

Posted 19 January 2007 - 01:59 AM ( #5 )

Wow... ...weird. I hope that doesn't happen to mine...

Nyanko

  • nyanko user photo
  • Group: Members
  • Posts: 45 posts
  • Joined: 08-January 07

Posted 19 January 2007 - 02:13 AM ( #6 )

OMG! really... that was probably a glitch to me! hope it works out!!!

Honeysuckle

  • honeysuckle user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,018 posts
  • Joined: 03-September 06

Posted 19 January 2007 - 03:02 AM ( #7 )

Thanks!
I hope it does too...Wierd... :P

gotchiguy3145

  • gotchiguy3145 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 18 posts
  • Joined: 17-January 07

Posted 19 January 2007 - 03:56 PM ( #8 )

It might be a glitch.

mimichi mametchi

  • mimichi-mametchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 397 posts
  • Joined: 22-December 06

Posted 19 January 2007 - 04:22 PM ( #9 )

no, that happend to me. I didn't connect them 4 2 days. :wacko:

meowbark

  • meowbark user photo
  • September 2008 Contest Winner
  • Group: Members
  • Posts: 7,887 posts
  • Joined: 05-November 05

Posted 19 January 2007 - 04:53 PM ( #10 )

I know why, Usually when your Tama evolves it loses a friend heart thing. When you connect em and they are the right age, Babies!