Jump to content


Photo
- - - - -

I cant connect!:(


  • This topic is locked This topic is locked

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 19 January 2007 - 10:55 PM ( #1 )

Ok well mi tama is a v3 and it cant connect with mi two v2s.
it sux majorly!!
Any ideas???

Edited by mskita, 20 January 2007 - 12:31 AM.


Replies

18

Views

692

Started

19 Jan 2007

Last Post

27 Jan 2007

sakura_14

  • sakura-14 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 05-January 07

Posted 20 January 2007 - 02:25 AM ( #2 )

what did u choose 2 connect? v3 or other :D

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 20 January 2007 - 06:04 AM ( #3 )

on mi v3 i pressed other n on mi v2 i pressed v1

Ninja Yoshi!

  • ninja-yoshi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 61 posts
  • Joined: 27-November 06

Posted 20 January 2007 - 06:30 AM ( #4 )

Were you in the sunlight? Sometimes you can't connect if you are. Simply find a shady area. ;)

Ny

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 20 January 2007 - 06:35 AM ( #5 )

Make sure the infrared is not damaged or in the sun.

1. Go to the Heart Icon
2. Go to the Option "Others"
3. When It says "STAND-BY", Press the B button. (It should say "Connect").

Make sure those red things on top off your tamagotchi are facing eachother. Here's a picture to show you how to face the tamagotchi. http://i16.tinypic.com/2ue5pqr.jpg

;) Locky458

Edited by Locky458, 20 January 2007 - 06:38 AM.


blizzy95

  • blizzy95 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 149 posts
  • Joined: 17-December 06

Posted 20 January 2007 - 06:45 AM ( #6 )

Check the batteries in your v2s... if they are low you can't connect as well.

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 20 January 2007 - 07:03 PM ( #7 )

ok well i no how to connect...i hav had tamas for 4 yrs now....i only shanged the battery last week...o well mi tama will hav to hav the matchmaker cum...

evanderchick

  • evanderchick user photo
  • Group: Members
  • Posts: 19 posts
  • Joined: 01-January 07

Posted 21 January 2007 - 05:12 PM ( #8 )

my little sister's v4 can't connect either.
it's old though...

try deleting some friends from your friend list...

crazyy*tama

  • crazyytama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,320 posts
  • Joined: 03-November 06

Posted 21 January 2007 - 06:36 PM ( #9 )

Are you connecting in sunlight? It won't work very well if you are connecting in sunlight. Try connecting in a place where isn't that much light.

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 22 January 2007 - 03:58 PM ( #10 )

it wont connect no matter wat n there arent any frends in the frend list

dancinkayley

  • dancinkayley user photo
  • Group: Members
  • Posts: 2,671 posts
  • Joined: 26-December 05

Posted 22 January 2007 - 06:19 PM ( #11 )

Ok well mi tama is a v3 and it cant connect with mi two v2s.
it sux majorly!!
Any ideas???

You need to choose 'Others' on the v3 and 'Ver. 1' on the v2. Plus you need to press B after standby.

My v3 will never connect again as I removed the IR connectors.

budster

  • budster user photo
  • Group: Members
  • Posts: 19 posts
  • Joined: 11-January 07

Posted 22 January 2007 - 07:02 PM ( #12 )

:huh: It's not nessaserely not connecting because it is in the sunlight, trust me! I know the exact answer to your problem! If it is not connecting, press the reset button, press the B buttun, then select download. It should connect after that. The same thing happened to my brother's tama! It was fine after that. :D :( :huh:

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 26 January 2007 - 12:56 AM ( #13 )

;) It's not nessaserely not connecting because it is in the sunlight, trust me!  I know the exact answer to your problem!  If it is not connecting, press the reset button, press the B buttun, then select download.  It should connect after that.  The same thing happened to my brother's tama!  It was fine after that. :P  :D  B)

nope sorry it didnt work...maybe mi infrared things r stuffed

Edited by mskita, 26 January 2007 - 05:08 PM.


spudilike

  • spudilike user photo
  • Designer: FAQ Team Badge & Senior Guides Badge
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 908 posts
  • Joined: 21-April 06

Posted 26 January 2007 - 04:15 AM ( #14 )

THANK YOU SO MUCH! B)

One of my 4x V4's hasn't been able to connect with another since I got it, I just tried reset/download and now it's fine.

This really is a good tip. I had consigned myself to believing my tama had a faulty IR.

★Tamagotchi♥

  • &-9733;tamagotchi&-9829; user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6 posts
  • Joined: 26-January 07

Posted 26 January 2007 - 07:28 PM ( #15 )

were you in the windy place?if you were,try somewhere that isn't windy ^_^

adamrogers123

  • adamrogers123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 12-January 07

Posted 26 January 2007 - 07:39 PM ( #16 )

:D
IF IT NEEDS SOMETHING IT WON'T WORK!!

mskita

  • mskita user photo
  • Group: Members
  • Posts: 41 posts
  • Joined: 29-September 05

Posted 26 January 2007 - 10:36 PM ( #17 )

ok wat i did n do:
1.In a completely *sun* and *wind* free room where the only light is the ceiling light, go to the connect icon.

2.Press *others* on the V.3 and *Ver.1* on the V.2.

3.When it says *Standby* press button *B* on both or one of the tamas.

4.It says *connect*.

5.Now it comes up with *Fail*...

6. ...And I'm stuffed :angry: