Jump to content


Photo
- - - - -

V4 NO NO NO NO NO!


  • This topic is locked This topic is locked

ichagotchi freak

  • ichagotchi-freak user photo
  • Group: Members
  • Posts: 384 posts
  • Joined: 14-October 06

Posted 03 February 2007 - 10:27 AM ( #1 )

don't dedug v4 because i tryed to 5 times it just went nuts,u can't pik your own person and it's always in hyper time!



p.s.i know i didn't do something wrong!

Replies

4

Views

288

Started

03 Feb 2007

Last Post

03 Feb 2007

jimmythej

  • jimmythej user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,655 posts
  • Joined: 16-January 07

Posted 03 February 2007 - 11:52 AM ( #2 )

I wouldn't debug a tama at all anyway-something like this could happen...
I think you pressed the C button debugging-that's the one that does superspeed with V3's-or so I've heard
(well, read actually...)

MrMoo

  • mrmoo user photo
  • Group: Members
  • Posts: 208 posts
  • Joined: 26-November 06

Posted 03 February 2007 - 12:22 PM ( #3 )

=/ why didn't you wait until you had 2 v4's?
so if one broke you would still have one

mcrfreak-nessie

  • mcrfreak-nessie user photo
  • Group: Members
  • Posts: 612 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 03 February 2007 - 03:40 PM ( #4 )

i might debug my friends v4 cuz she told me too but im just too lazy and dont wanna hurt her v4.

mametchiluna

  • mametchiluna user photo
  • Group: Members
  • Posts: 95 posts
  • Joined: 28-December 06

Posted 03 February 2007 - 06:01 PM ( #5 )

wen i tried 2 debug mi v4, the screws wuldnt even cum undone!!!!!!!!!!!! B)