Jump to content


Photo
- - - - -

GAAH!


  • This topic is locked This topic is locked

X_Mametchi_X

  • x-mametchi-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 28-December 06

Posted 08 February 2007 - 02:36 PM ( #1 )

I took out my tamagotchi's battery (the one on the right) and put it back in. But instead of the egg, my tamagotchi appeared on the screen. After half a second, two horizontal lines appeared on the top and bottom of the screen. Then the lines disappeared and my tamagotchi stood frozen on the screen for a few seconds. Then, it disappeared, and there were just a few spots on the screen. then the spots and all the icons (meter, food, toilet, etc.) disappeared completely. So I took the battery back out, and whenever I put it back in the tamagotchi started to make a high pitch squealing noise that didn't stop until I took the battery out. I already fixed it by downloading, but I just want to ask...


[SIZE=14]WHAT HAPPENED?!?!?[SIZE=14]

Replies

2

Views

322

Started

08 Feb 2007

Last Post

08 Feb 2007

X_Mametchi_X

  • x-mametchi-x user photo
  • Group: Members
  • Posts: 11 posts
  • Joined: 28-December 06

Posted 08 February 2007 - 02:44 PM ( #2 )

REPLY, PEOPLE!!!

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 08 February 2007 - 02:47 PM ( #3 )

Please don't double post, people will eventually reply.

I think that battery is dead. Buy a new one. That sound you heard was normal.