Jump to content


Photo
- - - - -

My tamagotchi won't work...


  • This topic is locked This topic is locked

shannon25

  • shannon25 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 05-June 05

Posted 05 June 2005 - 02:21 PM ( #1 )

I put new bateries in it and it stoped working.

Replies

4

Views

158

Started

05 Jun 2005

Last Post

05 Jun 2005

ShAwDy_1

  • shawdy-1 user photo
  • Group: Retired TamaTalk Guides
  • Posts: 1,598 posts
  • Joined: 09-October 04

Posted 05 June 2005 - 03:04 PM ( #2 )

r u sure its new?and did u put it in the right way? oh n do u have the correct one...CR2032 3v ???

Spring

  • spring user photo
  • Group: Members
  • Posts: 856 posts
  • Joined: 02-June 05

Posted 05 June 2005 - 04:41 PM ( #3 )

hey, did you put in the batteries the right way? that might be the problem. if im wrong, sorry. :rolleyes:

crazydaisycarli10

  • crazydaisycarli10 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 338 posts
  • Joined: 27-April 05

Posted 05 June 2005 - 04:54 PM ( #4 )

Yeah.When I put the batteries in my connection it woodnt go on and my mom sed it wasnt in rite and she was rite!

sour_blueberry

  • sour-blueberry user photo
  • Group: Members
  • Posts: 61 posts
  • Joined: 03-June 05

Posted 05 June 2005 - 05:30 PM ( #5 )

U probably put the batteries the wrong way.If that doesn't work,try pressing A and C.It might show an egg,and if it does,press B.Then click on Download and ur tama-file will be there waiting 4 u.But if that doesn't work,I'm sorry.Don't know n e thin'. ^_^