Jump to content


Photo
- - - - -

V4


  • This topic is locked This topic is locked

TamaMagician

  • tamamagician user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 05-December 06

Posted 11 February 2007 - 01:13 AM ( #1 )

Basically, my tama is a child, one year old and it won't connect with my bro's tama! Or my sister's! It could be fake, but it has all the stuff that my friends has, and his can connect! Please help!

Replies

5

Views

320

Started

11 Feb 2007

Last Post

11 Feb 2007

TamaMagician

  • tamamagician user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 05-December 06

Posted 11 February 2007 - 01:55 AM ( #2 )

PLEASE!

tama05

  • tama05 user photo
  • Group: Account Closed
  • Posts: 1,154 posts
  • Joined: 28-October 05

Posted 11 February 2007 - 02:44 AM ( #3 )

Basically, my tama is a child, one year old and it won't connect with my bro's tama! Or my sister's! It could be fake, but it has all the stuff that my friends has, and his can connect! Please help!

On both tamas, go to the heart icon(fifth icon) and go down to jinsei and press "b"(on both tamas again) then you should see "game, present,visit" both of you have to select the same option then when you both choose, "stand by" comes on both of your screens', now just 1 of you has to press "b" to connect and then you wait a second.

TamaMagician

  • tamamagician user photo
  • Group: Members
  • Posts: 20 posts
  • Joined: 05-December 06

Posted 11 February 2007 - 03:03 AM ( #4 )

I don't have the "Jinsei" version, I have the "Ver.4" option. And I have done that several times and it WON'T WORK!

tama05

  • tama05 user photo
  • Group: Account Closed
  • Posts: 1,154 posts
  • Joined: 28-October 05

Posted 11 February 2007 - 03:14 AM ( #5 )

I don't have the "Jinsei" version, I have the "Ver.4" option. And I have done that several times and it WON'T WORK!

What happens when you try to connect? Does it say anything?

Version-four

  • version-four user photo
  • Group: Members
  • Posts: 481 posts
  • Joined: 25-January 07

Posted 11 February 2007 - 07:49 AM ( #6 )

If i dont work try moving it away from the Antenna