Jump to content


Photo
- - - - -

V3 misfunction?


  • This topic is locked This topic is locked

Tamagirl_Desy

  • tamagirl-desy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6,529 posts
  • Joined: 22-June 06

Posted 18 February 2007 - 09:50 AM ( #1 )

Ok, well....I've had this V3 for a LONG while now (boguht it directly from the store; IS NOT FAKE), and it was working quite nicely. But now I'm starting to notice something. It can't connect with anybody! This has been happening for awhile, but before I thought it was just low battery. o_O When I try to connect, it says "Connecting" then "Fail" everytime. It NEVER works. Is this a misfunction that can't be fixed? x.X

*Tgd*

Replies

13

Views

269

Started

18 Feb 2007

Last Post

19 Feb 2007

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 13,997 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 18 February 2007 - 10:00 AM ( #2 )

I had a similar problem with a V1

Perhaps it might just be a "bad" batch.

I discovered two other ppl with the same V1 shell design as mine who also had connection problems with theirs.

Sorry to hear it. Which V3 shell design is it (just out of interest...)

tamasrock123

  • tamasrock123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 15-February 07

Posted 18 February 2007 - 10:05 AM ( #3 )

Are you connecting in the sunlight? It doesn't work if you connect in the sunlight...

tamasrock123

GotchiGirl96

  • gotchigirl96 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 14,971 posts
  • Joined: 10-September 06

Posted 18 February 2007 - 10:27 AM ( #4 )

Maybe you are connecting in sunlight or lamplight or trying to connect too often. Sounds like it is a common problem. It can probably be fixed. Try resetting and downloading, then conenct. Make sure the 2 infrared pieces are touching and the Tamas are not exposed to any bright lights. Hope you get it to work soon! :huh:

GGNS

Tamagirl_Desy

  • tamagirl-desy user photo
  • Group: Members
  • Posts: 6,529 posts
  • Joined: 22-June 06

Posted 18 February 2007 - 03:42 PM ( #5 )

I had a similar problem with a V1

Perhaps it might just be a "bad" batch.

I discovered two other ppl with the same V1 shell design as mine who also had connection problems with theirs.

Sorry to hear it. Which V3 shell design is it (just out of interest...)

The shell design is artic camo. :)

I've tried connecting it not under any sort of light, but it still doesn't work. I think TamaMum is right. ;) Could just be a "bad" batch.

*Tgd*

Tami-the-tama

  • tami-the-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 16-February 07

Posted 18 February 2007 - 05:00 PM ( #6 )

have you conected befor without any problems

Tami-the-tama

  • tami-the-tama user photo
  • Group: Members
  • Posts: 77 posts
  • Joined: 16-February 07

Posted 18 February 2007 - 05:00 PM ( #7 )

Do you know how to connect properley

Edited by Tami-the-tama, 18 February 2007 - 05:01 PM.


VerdiLantris

  • verdilantris user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1 posts
  • Joined: 18-February 07

Posted 18 February 2007 - 05:23 PM ( #8 )

If you still cant connect, get a different one. I t may work.


I fell sorry for you... :P


I hope it will start to work again!!!!! :) :D :mellow:

Amy-Rulez123

  • amy-rulez123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 01-January 07

Posted 18 February 2007 - 05:28 PM ( #9 )

im so sorry mabe its a malfuntion

Warriorscats

  • warriorscats user photo
  • Group: Members
  • Posts: 591 posts
  • Joined: 16-June 06

Posted 18 February 2007 - 09:08 PM ( #10 )

Ok, well....I've had this V3 for a LONG while now (boguht it directly from the store; IS NOT FAKE), and it was working quite nicely. But now I'm starting to notice something. It can't connect with anybody! This has been happening for awhile, but before I thought it was just low battery. o_O When I try to connect, it says "Connecting" then "Fail" everytime. It NEVER works. Is this a misfunction that can't be fixed? x.X

*Tgd*

Maybe the reason you can't connect anymore is because you have to many friends on your friend list! Maybe if you delete a few (Only if you have a lot of friends) Then you can connect again! :)

robot

  • robot user photo
  • Group: Members
  • Posts: 96 posts
  • Joined: 29-November 05

Posted 19 February 2007 - 06:36 AM ( #11 )

maybe you were in the sunlight when you tried it? it messes with the infared

.:Charm:.

  • charm user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,349 posts
  • Joined: 19-January 07

Posted 19 February 2007 - 02:36 PM ( #12 )

If the lights in your house are very bright that might be the problem. Or if your connecting under direct light. Try moving it away from light (especially sunlight!)

Tama*Lover

  • tamalover user photo
  • Group: Members
  • Posts: 1,599 posts
  • Joined: 20-December 06

Posted 19 February 2007 - 03:35 PM ( #13 )

I think your tamagotchi has misfunctioned forever. :mametchi: Remember, you can always buy a new one online, or in a local store which has V3 tamagotchis :mametchi:

//Tama*Lover

Miss Matchmaker

  • miss-matchmaker user photo
  • Group: Members
  • Posts: 4,242 posts
  • Joined: 22-January 07

Posted 19 February 2007 - 03:44 PM ( #14 )

Are you connecting in the sunlight? It doesn't work if you connect in the sunlight...

tamasrock123

Really? That happened to me once. My friend and I were walking outside & tried to connect. We had 2 do it like 10 times before it finally worked!!! Thanx for letting me know.

///Matchy :mametchi: