Jump to content


Photo
- - - - -

Kandi to Landi?


  • This topic is locked This topic is locked

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 18 February 2007 - 11:03 AM ( #1 )

On My Tamagotchi Connection Version 4, I named my tamagotchi Kandi, from our nice TamaTalk member Sweet Kandi so about 2 days later it turned to this ugly, tacky, ridiclious name Landi. LOL :huh: XD.

Any Idea's why this happend?

Replies

5

Views

245

Started

18 Feb 2007

Last Post

18 Feb 2007

~*Tamagotchi*~

  • tamagotchi user photo
  • Group: Banned
  • Posts: 58 posts
  • Joined: 16-February 07

Posted 18 February 2007 - 11:07 AM ( #2 )

That glitch is very common in the V4. I had it with my V4 too. I named her Clape and a few days later it was Alape. Once it reaches the parent list after it leaves it's baby, it will return to normal. :huh:

Hope I helped!

~*Tamagotchi*~

Edited by ~*Tamagotchi*~, 18 February 2007 - 11:08 AM.


xlr8

  • xlr8 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 71 posts
  • Joined: 13-February 07

Posted 18 February 2007 - 11:08 AM ( #3 )

On My Tamagotchi Connection Version 4, I named my tamagotchi Kandi, from our nice TamaTalk member Sweet Kandi so about 2 days later it turned to this ugly, tacky, ridiclious name Landi. LOL :huh: XD.

Any Idea's why this happend?

That happens a lot. Reset your tama and select download. :huh:

Locky458

  • locky458 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 8,198 posts
  • Joined: 26-October 06

Posted 18 February 2007 - 11:09 AM ( #4 )

Ok Thanks! :huh: Everyone for your help.

Edited by Locky458, 18 February 2007 - 11:11 AM.


Amy-Rulez123

  • amy-rulez123 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 01-January 07

Posted 18 February 2007 - 05:39 PM ( #5 )

mine changed it s name to stpve but his name was steve

GotchiGirl96

  • gotchigirl96 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 14,971 posts
  • Joined: 10-September 06

Posted 18 February 2007 - 09:01 PM ( #6 )

That seems like a real common V4 glitch. As long as it still works fine, I wouldn't worry. But try downloading it and see what happens.