Jump to content


Photo
- - - - -

what just happened to my tama?


  • This topic is locked This topic is locked

Poll: did this ever happened to you? (15 member(s) have cast votes)

did this ever happened to you?

  1. yes (3 votes [20.00%])

    Percentage of vote: 20.00%

  2. no (10 votes [66.67%])

    Percentage of vote: 66.67%

  3. i dunno? (2 votes [13.33%])

    Percentage of vote: 13.33%

Vote

hot tamagirl

  • hot-tamagirl user photo
  • Group: Members
  • Posts: 32 posts
  • Joined: 22-February 07

Posted 22 February 2007 - 10:42 PM ( #1 )

Okay so I was connecting tamas with my friend Miranda and the screen was fading and it was blank!!!!!!!!!AAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! I don't really put that.DUH!

Help me please!! My friend Miranda, her tama is always turning into this tama and she called it SHADO (shadow). And she says it like this(shadooooooooooo!) :D

Replies

8

Views

399

Started

22 Feb 2007

Last Post

03 Mar 2007

0o-Chocola-o0

  • 0o-chocola-o0 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 216 posts
  • Joined: 08-February 07

Posted 22 February 2007 - 11:06 PM ( #2 )

Hi,
This dosen't seem possible...If its true it would be a pretty big glitch. I'd try reseting your tama and selecting download or just reset it all together.
If it procedes to do the same thing contact bandai and/or ask for a refund at where ever you bought it! -_-
Also TamaTalk encourages user not so swear even though the word you used isent to bad we should set an example for other users~ ;)
If you need further help feel free to PM me and/or post on here again!
Bye,
-Chocola :D

Nami Bubbles

  • nami-bubbles user photo
  • Group: Members
  • Posts: 38 posts
  • Joined: 22-May 06

Posted 23 February 2007 - 06:19 AM ( #3 )

Get a new battery :D :o :) :) B) :P :o ;) :lol: :o :( :nyatchi: :P

TamaMum

  • tamamum user photo
  • Group: Senior TamaTalk Guides
  • Posts: 14,045 posts
  • Joined: 05-February 05

Posted 23 February 2007 - 08:33 AM ( #4 )

I edited the "cuss" out of your topic title :(

If your screen fades like that it means your battery is getting low.
Connecting with other tamas uses more power so it is not unusual for that screen fade to happen right when you are connecting.

Yes, as Nami Bubbles suggests , I would have a new battery ready - you will probably get the big X across the screen soon... esp. if you keep trying to connect :o

brettypascetti

  • brettypascetti user photo
  • Group: Members
  • Posts: 65 posts
  • Joined: 30-January 07

Posted 23 February 2007 - 09:24 AM ( #5 )

I agree with TamaMum if you keep on connecting you will soon see an X over a battery and that means you need to change your battery
hope it helps

if anybody needs help email me at brettenjoi@yahoo.com

Baby Pink

  • baby-pink user photo
  • Group: Members
  • Posts: 325 posts
  • Joined: 20-December 06

Posted 23 February 2007 - 10:17 AM ( #6 )

The battery needs changing, like the above. :P

phi-lip-rox

  • phi-lip-rox user photo
  • Group: Members
  • Posts: 80 posts
  • Joined: 08-February 07

Posted 23 February 2007 - 10:36 AM ( #7 )

that happens when the battery goes dead!

Baby Pink

  • baby-pink user photo
  • Group: Members
  • Posts: 325 posts
  • Joined: 20-December 06

Posted 23 February 2007 - 10:53 AM ( #8 )

that happens when the battery goes dead!

Although I have never experienced it during connecting. :P

memetchi_man

  • memetchi-man user photo
  • Group: TamaTalk Angelgotchi
  • Posts: 622 posts
  • Joined: 13-July 05

Posted 03 March 2007 - 08:13 PM ( #9 )

It's because one of your two tamas are not farmiliar with the other tama. And, therefor, it is identified as an unkno9wn tama, and comes up as a weird looking one when you connect.