Jump to content


Photo
- - - - -

Connecting probems


  • This topic is locked This topic is locked

Tamakate295

  • tamakate295 user photo
  • Group: Members
  • Posts: 37 posts
  • Joined: 03-April 06

Posted 23 February 2007 - 06:01 PM ( #1 )

Every time my V3 connects with my V1 and my V3 goes to my V1's house it changes,how come??? :)

Replies

2

Views

174

Started

23 Feb 2007

Last Post

23 Feb 2007

dragadon

  • dragadon user photo
  • Group: Members
  • Posts: 126 posts
  • Joined: 27-January 07

Posted 23 February 2007 - 07:24 PM ( #2 )

well, it may have a differrent charecter that is not available in your v1 or v3. this assumption should be correct if the charecter changes into nazotchi.:o


~dragadon

Asiangotchi

  • asiangotchi user photo
  • Group: Members
  • Posts: 918 posts
  • Joined: 02-February 06

Posted 23 February 2007 - 11:40 PM ( #3 )

Yeah. The new characters weren't added on the V3.

EDIT: Oops! I meant V1 not V3 :(

Edited by Asiangotchi, 23 February 2007 - 11:41 PM.