Sign in to follow this  
*Karly*

OMG! What happened?!?!

Recommended Posts

i debugged my v1 tama about 4 months ago, and i used a rubber band to get the pencil off of the debug thing, and something horrible happened! My v1 chose a random character BY ITSELF and went into hyper-time and didn't stop! does any1 kow what happened to my precious v1? please help with any info! thanks, *Karly*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Two things you can do:

1. You have to debug it again and turn hypertime off. Debug is the ONLY way to control hypertime.

or

2. Hold C and restart your Tama. If that doesn't work try the suggestion above.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do u debug?? And, dont worry. It'll work out ok. My sister's went weird once. All the buttons lit up and the screen went blanc and the middle button got stuck. Turns out she got water in it. We put it in the hot conservatory for a while and took it out and restarted it again and there was her little young Mametchi smiling out the screen at her. Don't worry. Tamagotchis are hardy. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

i do not know what happened to ur tama but i do know debugging is very risky

Share this post


Link to post
Share on other sites

I debugged my v1 and nothing happened to it!!! Maybe you should try to erase it with a q-tip! that's what I did!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this