Sign in to follow this  
Killer-Bunnies

AHHHHHHHH!!!! PLease HELP ME!!

Recommended Posts

my tamagotchi has always done one tone at a time when i click the butoons, but just now it began useing double tones1!!!!! HELP!! Please, so did my friends. is mine fakwe? HELLPPPPP!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wow... I'm shoked.
1. Shake battery a bit and reset. Works fine.
2. Decide to look for debugger. Open Tama.
3. Find that mine is rearraged differently and has no debugger.
4. Put back together.

In that order. I'm still shoked. Is mine fake?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='tomongatchi' date='Mar 11 2005, 02:28 AM'] u just answered ur own question :wub: [/quote]
Oh gee thanks for info. I'd have [i]never[/i] known.

Share this post


Link to post
Share on other sites
do you have a connexion because thay dont have "debuggers" only the connections and plusses.

Share this post


Link to post
Share on other sites
No, I have a Tamagotchi Connection. Copyrighted in 2004 and evrything. I don't[i] think [/i]that it is a fake other than the debuging thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='tomongatchi' date='Mar 11 2005, 02:28 AM'] u just answered ur own question :angry:

[/quote]
u just answered ur own question :angry:


THATS RIGHT

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='jeminy' date='Apr 17 2005, 05:49 PM'] u just answered ur own question :angry:


[/quote]
YEP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this