Sign in to follow this  
Outcast

The Tama V1 Mystery

Recommended Posts

Ok. This was strange. Back in the old days of the V1, I heard of debugging. I tried it, and did it for a lot of other people at school. I un-debugged mine, and my tama was normal....

 

Then, the battery died out.

 

As soon as I got a new one, I inserted it. It was strange. All the icons on the top and bottom were on the sides and you had to press really hard to see. And, you could only see the icons when you pressed! Does anyone know what happened to my poor little V1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps the pixels faded. Did you leave you Tamagotchi in the sun for a long period of time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, she said icons. The Icons use like ink, like Game & Watch, but not pixels.

 

Maybe the ink (what ever it is) got shook up too much. I dunno

Share this post


Link to post
Share on other sites

You probably made the screen go sideways when you de-bugged it.[color/] It's just a logical explanation.[color/] :puroperatchi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
You probably made the screen go sideways when you de-bugged it.[color/] It's just a logical explanation.[color/] :puroperatchi:

wouldn't you notice if the screen was side ways, anyways its not ink it is pixels and you might of had it out in the sun for to long and the pixels, more than likely, would of faded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Perhaps the pixels faded. Did you leave you Tamagotchi in the sun for a long period of time.

I've left my tama in the sun for a long time. Luckily, after about 15-30 minutes of darkness, the pixels went back to normal. :puroperatchi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok. This was strange. Back in the old days of the V1, I heard of debugging. I tried it, and did it for a lot of other people at school. I un-debugged mine, and my tama was normal....

 

Then, the battery died out.

 

As soon as I got a new one, I inserted it. It was strange. All the icons on the top and bottom were on the sides and you had to press really hard to see. And, you could only see the icons when you pressed! Does anyone know what happened to my poor little V1?

That's really weird...I don't know what happened. :puroperatchi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this