Sign in to follow this  
Chatty Chick

My new tama keeps beeping

dose your tama(s) beep  

23 members have voted

  1. 1. dose your tama(s) beep

    • 1.yes
      16
    • 2.no
      3
    • 3.they did but i fix them
      4


Recommended Posts

i have 5 tamagotchis the frist 4 didnt but this 1 beeps. u have to hold it up to your ear or b in a quite room to hear it is there anything wrong with my tama. :D :( :( :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Chatty Chick' date='May 29 2005, 09:55 AM'] i have 5 tamagotchis the frist 4 didnt but this 1 beeps. u have to hold it up to your ear or b in a quite room to hear it is there anything wrong with my tama. ;) :P :huh: :huh: [/quote]
It's the tama BREATHING.
When it's asleep you can hear it SNORING.
















ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..............

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, USA tama v1 is doing it.Maybe the battery is going. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Weird 0_o Mine is doing that too xD -dances to the beeping- Hmmmm.... it has a nice rythem (sp)

Share this post


Link to post
Share on other sites
I noticed that like 6 months ago. I thought it was broken or something. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Don't worry, mine was doing that this morning! But in a few hours it should go away. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
If it's really, really faint beeping, I think it's supposed to be normal. I was told it was the Tama's moving (or in a sleeping Tama's case, snoring. :( ). However, I'm not sure if you can still hear it with a dead Tama, so if it can be heard (it might be, since I'm hearing it while on pause), it might just be the Tamagotchi beeping because of constant animations. But yeah, it should be normal.

But if it's a louder beeping and it's not calling out for you, then I'm not sure what it is. To be truthful, I only got this a few hours ago, so maybe I just have no clue what I'm talking about. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Chatty Chick' date='May 29 2005, 09:55 AM'] i have 5 tamagotchis the frist 4 didnt but this 1 beeps. u have to hold it up to your ear or b in a quite room to hear it is there anything wrong with my tama. :D :( :ph34r: :huh: [/quote]
Its the ROM in the tama, thats what it is. my brothes tama does that, also mine. there is nothing wrong with the tama.
also it makes diffrent beeping tuens when you press A, B or C.
Hope i Helped-
S2 ;-D

Share this post


Link to post
Share on other sites
just turn off the sound 4 a while and thats it. it u leave it on the battery will go dead sooner.AND IT IS NOT BREATHIND AND SNORING!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thats awesome... ive never noticed that. Yes... it does seem like the beeping is the Tama moving. Everytime the tama moves.. theres a beep.



I learned something new! W00000peeeee :D


Maybe its The tamagotchis heart beating

Share this post


Link to post
Share on other sites
mine beeps when the sound is [color=yellow][b]on[/b] [/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites
we dont meed that beep. But the tama up to your ear...

That beep.

Share this post


Link to post
Share on other sites
My Tama Connection (V1) started beeping (very faintly) after I changed the battery. Before this I had never heard any kind of quiet beeping. I find it quite annoying!
Neither of my two Connexions (V1) beep - but I haven't changed either of their batteries yet, so we'll see.
Best, etc.
TamaMum

Share this post


Link to post
Share on other sites
It always does that...it depends, are all of your Tama's the same type? I'm not sure, but some of the old-school ones (P1, P2, Angelgotchi, Devilgotchi, Osu/Mesu, Morino, etc.) may not have beeped. It might just be a little bug in the Connection/Connexion V1/V2 system. Send me a list of all your Tama's and tell me the one that beeps, I might be able to help you there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hrm... both of mine do it too. It is very faint, but it's there. I wonder if it has something to do with the fact that they are Revision 2 Connections (not Version 2, don't confuse them please).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this