Generate V4 and V3

Help Support TamaTalk:

Status
Not open for further replies.

Mametchi_411

Well-known member
Joined
Dec 28, 2006
Messages
2,108
Reaction score
0
Location
Ohio. (North America, United States)
how do you "hex" them?? what are the procidiurs? Im very new to this v4 so im Quite lost.....please help.. i really wanna use ur info but im not sure how to..
when I went to suvinirs, it says..

No.1

...

what does that do?

then when i press it, it has..

???

that!!...

CONFUSED>>>> HELp!!!
Like my other post:

THIS IS FOR PEOPLE WHO ARE CONFUSED!!

Ok, about the V3 sovneeir, I was confused,too. But, now I figured it out!! Ok, so copy & paste this:

https://v3.tamatown.com/cgi-bin/Tamatown.cg...00000000&u=USER <

----------'

But before you push enter: '

'

Do you see the user part?????'

Type your username in there!! Now you see the 0000000000?? Go to your parents, and type the password for the grandparents there. Then, push enter, on the sceen, it says:

passwordUp=#####&passwordDown=#####

(#= some number,)

then, in the part that says "&U" i believe you put the "hex" number. That's the number item. Look on the front page, it'll show you the V3 or V4 one, depending on which one you have-or both,

Then, push that number in your tamagotchi!! Hope that helped!!

~Mametchi_411

 
Last edited by a moderator:

tamadude156

Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
5
Reaction score
0
Location
Dominican Republic
Hi D-Best i found out the V3 password decription a long ti me ago use ing that same mothod.

But while decrifering V4 i failed.

But anyways here is my FLASH Tamagotchi V3/V4 password gen:

https://swf.henriwatson.com/gen/gen.zip

PS: You must permit the gen.swf file to access the internet else NO WORKIE.

PS: Yes i am tamafan156 on tama-zone.com

 
Last edited by a moderator:

Secretgotchi

Well-known member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
72
Reaction score
0
*HEART ATTACK* LOL. If i had known this then i wouldnt have played That car racing game a 100 times just to get a piano!!!! Congratulations. You are so clever to have found this out.! :lol: :lol: :lol: :) :blink:

 

bass_missy_09

New member
Joined
Mar 16, 2007
Messages
1
Reaction score
0
This is great and all, but when I started my Tamagotchi, it was Debuged, and I couldn't enter a username, so is there a way to get around that?

 

yallita04

Well-known member
Joined
Dec 7, 2006
Messages
63
Reaction score
0
why cant it work for my v4 :D i tried it 100 times but i keeps saying : decodeResult=ERROR .what did i do wrong :wacko:

 
Last edited by a moderator:

tama_mama_123

Member
Joined
May 28, 2006
Messages
21
Reaction score
0
Location
israel

tama_mama_123

Member
Joined
May 28, 2006
Messages
21
Reaction score
0
Location
israel
where do u type all this??????? it's confusing!!!!!!!!!! does some1 know how 2 explain this thing so it makes sense? ;)

 
Joined
Jun 15, 2006
Messages
24
Reaction score
0
y is everything always about tamamum?? wats soo great about him!!! hes wierd hes always posting evry topic checking every topic and correcting everytopic if u agree then reply and say "bb i agree bb i agree bb i agree"

 

MrMoo

Well-known member
Joined
Nov 27, 2006
Messages
201
Reaction score
0
How do you use it if your username starts with a SPACE?

Do i put an underscore?

 

Doug!

Member
Joined
Nov 13, 2006
Messages
6
Reaction score
0
y is everything always about tamamum?? wats soo great about him!!! hes wierd hes always posting evry topic checking every topic and correcting everytopic if u agree then reply and say "bb i agree bb i agree bb i agree"
Um, do you understand the concept of 'moderator'?

 

MrMoo

Well-known member
Joined
Nov 27, 2006
Messages
201
Reaction score
0
Um, do you understand the concept of 'moderator'?
Do you know how to use this thing? I don't know what to do if my username starts with a space.

I tried to put an UNderscore, + sign, -sign, &sign, a period, and a lot more stuff. :(

It doesn't work.

 
Status
Not open for further replies.
Top